Επανασύνδεση «βόμβα» στην showbiz! 8 μήνες μετά τον χωρισμό είναι και πάλι μαζί!

Ποιοι είναι και πάλι μαζί;

Επανασύνδεση «βόμβα» στην showbiz! 8 μήνες μετά τον χωρισμό είναι και πάλι μαζί!

Επανασύνδεση «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της showbiz. 8 μήνες μετά τον χωρισμό του είναι και πάλι μαζί.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παράσχο και την Χρύσα Κροκίδα που είναι ξανά μαζί όπως αναφέρει δημοσίευμα της Reallife.

Oi δυο τους 8 μήνες πριν να είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους, όμως πληροφορίες από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει και πάλι κοντά.

«Αν και έχουν κινήσει τις διαδικασίες, το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί. Η μεγάλη αγάπη τους για την Αμαλία τους ενώνει. Η κόρη τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία» λέει τους πρόσωπο στην εφημερίδα.

Ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του είχε δηλώσει, «Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ και σε άλλο η σύζυγός μου, είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο ο ένας για τον άλλο».

Φαίνεται πως αυτή η απόσταση τους βοήθησε να δουν τα πράγματα πιο καθαρά και να αποφασίσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση και τον γάμο τους.

ζευγάρια showbiz χωρισμός

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε ακόμη μια νέα επανασύνδεση "βόμβα" στην showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Επανασύνδεση «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Δεν άντεξαν ούτε έναν μήνα χώρια!

Επανασύνδεση «βόμβα» για πάρα πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz. Δεν άντεξαν ούτε έναν μήνα χώρια και επέστρεψαν ο ένας στον άλλο.

Ο λόγος για τον Channing Tatum και την Jessie J. Το ζευγάρι χώρισε πριν έναν μήνα μετά από έναν χρόνο περίπου σχέσης.

ζευγάρι showbiz

Ωστόσο φήμες αναφέρουν πως τους είδαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο Los Angeles, σε κατάστημα επίπλων, με τους ίδιους να προσπαθούν να μην γίνουν αντιληπτοί. Βέβαια δεν τα κατάφεραν αφού αρκετοί τους αναγνώρισαν και θεωρούν πως το ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης.

«Ήταν και οι δύο ντυμένοι πολύ casual και με φόρμες, και προσπαθούσαν να περάσουν απαρατήρητοι. Δεν υπήρχε κάποια τρυφερή κίνηση ανάμεσά τους, όμως φαινόντουσαν και οι δύο ιδιαίτερα ευδιάθετοι». ανέφερε πηγή στο E!News.