Έχεις συνέντευξη για δουλειά; Τα ρούχα που είναι must για να φορέσεις!

Θα πάρεις σίγουρα την δουλειά!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έχεις συνέντευξη για δουλειά; Τα ρούχα που είναι must για να φορέσεις!

Έχεις συνέντευξη για κάποια δουλειά και δεν γνωρίζεις ποιο στυλ ρούχων πρέπει να φορέσεις; Αυτά τα κομμάτια είναι must και θα κερδίσουν θετικές εντυπώσεις.

Η συνέντευξη για δουλειά είναι πολύ σημαντική. Τα ρούχα όμως που θα φορέσεις παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην επιτυχία που θα έχεις.

Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική γι'αυτό πρέπει πάντα να πηγαίνεις καλοντυμένη αλλά και σικ. Τόσο στα ρούχα σου αλλά και στο όλα στυλ σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική.

Με μια λάθος επιλογή ρούχων θα δώσεις και λάθος εντύπωση γενικά. Γι αυτό εμείς σου βρήκαμε μερικές προτάσεις για το τι μπορείς να φορέσεις.

Kitri Studio 101,02€

μπλούζα

Remain Birger Christensen 398,14 €

συνέντευξη για δουλειά

Topshop 105,78 €

παπούτσια προσφορές

Bella Freud 1004,27€

παλτό γυναικεία

L'Agence 320,89 €

τζιν καμπάνα

L'Agence 808,17€

σακάκια για δουλειά

Staud 139,05€

τσάντες μπουγκί

Ωστόσο δες αν θες να ανανεώσεις και το καθημερινό σου look τι κομμάτια χρειάζεσαι

Κορίτσια προσοχή! Με αυτά τα 5+1 κομμάτια θα πάρετε σίγουρα τη δουλειά που θέλετε!

Κορίτσια χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί ο τρόπος που ντυνόμαστε στο γραφείο είναι το άλφα και το ωμέγα. Εάν εμφανιστείτε με αυτά τα 5+1 κομμάτια που σας βρήκαμε, θα πάρετε σίγουρα τη δουλειά που θέλετε.

Έχουμε περάσει πολύ χρόνο όλες μας, να συζητάμε ποιο είναι το τέλειο ντύσιμο για μία συνέντευξη για δουλειά, και είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχει ακριβής κανόνας για το τι πρέπει να φοράει ο καθένας.

Οπότε βρήκαμε μερικά looks που μπορεί να σε εμπνεύσουν. Σου έχουμε βρει πολλά outfits, ανάλογα με την περίσταση και το χώρο εργασίας. Εάν λοιπόν σκοπεύεις να πας σε μία συνέντευξη για την δουλειά των ονείρων σου, φρόντισε να φορέσεις και ένα ονειρικό outfit.

Σου βρήκαμε και όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για τις χειμερινές σου διακοπές!

look για το γραφείο

Προσπάθησε να μπλέξεις τα υφάσματα και να συνδυάσεις σουέντ με δέρμα, φορέματα με μακρύ μανίκι, και γενικά ρούχα που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το κλασικό look με μάλλινα πουλόβερ.

Μην ξεχνάς ποτέ το παλτό σου

casual look για τη δουλειά

Είναι καλό να φοράμε το σωστό outfit, ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, το τι παλτό θα επιλέξουμε. Μία καλή λύση για συνέντευξη στη δουλειά, είναι να εμφανιστείτε με μία ελαφριά καπαρντίνα.

Δώσε κάτι από την προσωπικότητά σου στο look σου

look για συνέντευξη

Δώσε ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου στο ντύσιμό σου, είτε με ένα ιδιαίτερο πάτερν ή ακόμα και με ξεχωριστά κοσμήματα.

Μπορείς να φορέσεις κοστούμι, απλά προσάρμοσε το στο στιλ σου

ρούχα για το γραφείο

Δεν υπάρχει λόγος να φορέσεις κοστούμι, μόνο και μόνο επειδή πηγαίνεις σε συνέντευξη για δουλειά. Αλλά αν το κάνεις, προσπάθησε να βρεις ένα που φωνάζει "εσύ"!

Δείξε τι ξέρεις μέσα από τα ρούχα σου

ρούχα για συνέντευξη

Εάν θες ένα χαλαρό casual look και συγχρόνως ταιριαστό για το γραφείο, επίλεξε ένα ωραίο παντελόνι μαζί μάλλινο πουλόβερ και ένα μικρό φουλάρι.

Βρες άνετα παπούτσια

outfit γραφείου

Ποτέ δεν ξέρεις πόσο πολύ θα χρειαστεί να περπατήσεις μέσα στο γραφείο, οπότε φρόντισε να φορέσεις άνετα παπούτσια. Φυσικά τα παπούτσια σου πρέπει να είναι στιλάτα αλλά συγχρόνως άνετα.