Stradivarius: Πουλόβερ την Άνοιξη; Δες πως να το φορέσεις

Στο πιο τέλειο χρώμα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: Πουλόβερ την Άνοιξη; Δες πως να το φορέσεις

Θέλεις να φορέσεις πουλόβερ την Άνοιξη; Στο Stradivarius βρήκαμε το κατάλληλο, λεπτό για την εποχή και στο κατάλληλο χρώμα για να μπορείς να το βάλεις χωρίς να ζεστένεσαι και να εντυπωσιάσεις με την επιλογή σου τους πάντες.

Ποιος είπε ότι τα πουλόβερ δεν μπορούν να φορεθούν και την Άνοιξη; Με το κατάλληλο ύφασμα και με το σωστό χρώμα αποτελούν μια τέλεια επιλογή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα που μπορείς να το φορέσεις και τους Ανοιξιάτικους μήνες και να εντυπωσιάσεις. Είναι λεπτό και σε γαλάζιο χρώμα που προκαλεί αίσθηση.

Και το καλύτερο από όλα είναι πως κοστίζει μόνο 15 ευρώ.

Stradivarius προσφορές

Stradivarius πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

Μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτές τις καφέ μπότες!

Στα Stradivarius το απόλυτο παλτό για την Άνοιξη - Γαλάζιο και κοστίζει μόνο 25 ευρώ

Στα Stradivarius θα βρεις το απόλυτο παλτό για την Άνοιξη, είναι γαλάζιο στο απόλυτο ανοιξιάτικο χρώμα δηλαδή ενώ κοστίζει μόνο 25 ευρώ. Με τέτοια τιμή δεν πρέπει να χάσεις σίγουρα την ευκαιρία να το αγοράσεις καθώς είναι πραγματικά υπέροχο.

Τα παλτό μπορούν να φορεθούν και την άνοιξη και είναι μια επιλογή που είναι ιδανική για κάθε γυναίκα καθώς είναι θηλυκή και κομψή.

Μπορείς να τα φοράς τόσο στις βόλτες σου όσο και σε ένα απλό καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Εμείς σου βρήκαμε αυτό στα Stradivarius που θα σε ξετρελάνει σίγουρα. Είναι γαλάζιο και θα το βρεις μόνο με 25 ευρώ.

Stradivarius  παλτό

Θα το βρεις εδώ

Στα Stradivarius θα βρεις το τοπ που θα βλέπεις παντού την Άνοιξη - Έχει πάνω του τις δυο hot τάσεις

Αυτό το ποτάκι από τα Stradivarius πρόκειται να το ερωτευτείς. Έχει πάνω του τις δυο πιο hot τάσεις του 2020 και σίγουρα την Άνοιξη θα το βλέπεις παντού. Τόσο φορεμένο από γυναίκες, όσο και στις βιτρίνες μεγάλων αλυσίδων ένδυσης.

Το φλοραλ την Άνοιξη έχει την τιμητική του, αφού έχει ουσιαστικά συνδυαστεί με την συγκεκριμένη εποχή. Εγώ πάντως σου βρήκα το πιο εντυπωσιακό και άκρως θηλυκό μπλουζάκι που δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Θα κάνεις τους πιο girly συνδυασμούς.

Αν θέλεις να ακολουθείς όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς, τότε αυτό το τοπάκι από τα Stradiavrius πρέπει να το αγοράσεις. Μόνο με 17,99 ευρώ θα προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτια που θα δώσει άλλο αέρα στις εμφανίσεις σου.

Πρόκειται για το φλοράλ εκρού τοπ από την νέα συλλογή. Έχει το έναν ώμο έξω, ενώ το άλλο μανίκι είναι φουσκωτό. Αυτές είναι δυο τάσεις που αγαπάνε όλες οι γυναίκες.

Stradivarius ρούχα

φλοράλ τοπ