Φόρεσε το απόλυτο μαύρο φόρεμα η Μελίνα Ασλανίδου - Το συνδύασε με μαύρες γόβες

Έκανε τον απόλυτο συνδυασμό!

Φόρεσε το απόλυτο μαύρο φόρεμα η Μελίνα Ασλανίδου - Το συνδύασε με μαύρες γόβες

Θέλεις να φορέσεις το απόλυτο μαύρο φόρεμα όπως η Μελίνα Ασλανίδου; Συνδύασε το και με μαύρες γόβες και θα κάνεις μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σου βραδινή έξοδο σίγουρα.

Η τραγουδίστρια άλλωστε, έχει κάνει άλματα προόδου στο στιλ της και παίρνει άξια το 10άρι από εμάς. Κάθε της εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη και η τελευταία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε σε φωτογραφία στο Instagram με ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Μάλιστα το συνδύασε και πολύ σωστά με μαύρες γόβες!Ιδού και μια άλλη σούπερ εμφάνισή της

Αυτή είναι μια εμφάνιση που θα μπορούσαμε όλες να αντιγράψουμε κα να κάνουμε στις βραδινές μας εξόδους.

Έχεις λευκό παντελόνι; Φέρε Άνοιξη στο στιλ σου σαν την Μελίνα Ασλανίδου

Σίγουρα έχεις κι εσύ ένα λευκό παντελόνι στη ντουλάπα σου, το οποίο και τώρα τον χειμώνα δεν φοράς συχνά. Μπορείς να φέρεις σαν άλλη Μελίνα Ασλανίδου την Άνοιξη στο στιλ σου και σου έχουμε τον τρόπο!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έκανε το απόλυτο black and white look και μας ενθουσίασε! Συνδύασε άψογα το λευκό της παντελόνι με pied de poule τοπάκι από πάνω και πήρε 10άρι! Αυτό το pirnt θα φορεθεί πολύ την σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2020 και να το θυμάσαι!

Η Μελίνα Ασλανίδου, για να κερδίσει τους απαραίτητους πόντους στο ύψος της πρόσθεσε στο look ψηλοτάκουνα και έκανε χαμό! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει με το στιλ της, μιας και είχε επίσης πάρει τα εύσημα από εμάς και για εκείνο με ολόσωμη φόρμα και μποτάκια. Δες πώς συνδύασε το λευκό παντελόνι της και μην χάνεις χρόνο:

Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπά το λευκό - Το είχε βάλει και σε πουλόβερ εκτός από παντελόνι

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε λευκό πουλόβερ με μαύρο παντελόνι! Ο συνδυασμός πήγε την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο αφού είναι all time classic και υπέρκομψος!

Η τραγουδίστρια αγαπά πολύ το casual look αλλά και εκείνο φαίνεται πως της πάει πολύ! Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε ένα απλό λευκό πουλόβερ και το συνδύασε με ένα στενό μαύρο παντελόνι.

Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά είναι πως κράτησε και το μακιγιάζ της σε απαλούς τόνους και δεν έβαλε ας πούμε κάποιο κόκκινο κραγιόν. Πόζαρε δίπλα από πολύ στενή της φίλη και πήρε από εμάς άριστα με τόνο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου με λευκά ρούχα