Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Αυτό που είχε στο κεφάλι της ήταν χρυσό και μόνο για τολμηρές!

Η Μελίνα δίδαξε!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Αυτό που είχε στο κεφάλι της ήταν χρυσό και μόνο για τολμηρές!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Αυτό που είχε στο κεφάλι της ήταν χρυσό και μόνο για τολμηρές, εσύ θα μπορούσες να το υποστηρίξεις;

Η τραγουδίστρια έδωσε τις ευχές της για το 2020 με μοναδικό λουκ! Έβαλε μαύρο ζιβάγκο και στο κεφάλι της εκκεντρικό αξεσουάρ σε χρυσό.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα αλλά ειναι ξεκάθαρα μόνο για τολμηρές, μιας και αν δεν το συνδυάσεις σωστά μπορεί να θεωρηθεί κιτς. Η Μελίνα Ασλανίδου ωστόσο, το συνδύασε άψογα και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε τρελάνει!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και διαφάνεια! Είχε σούρα στη μέση και έκανε πανικό!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και διαφάνεια! Είχε σούρα στη μέση και έκανε πανικό, αφού της πήγαινε πάρα μα πάρα πολύ!

Η τραγουδίστρια, βρίσκεται εκτός Αθηνών όπως σας έχουμε ενημερώσει και κάνει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα! Η Μελίνα Ασλανίδου στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, έβαλε φόρεμα για απόλυτο 10άρι!

Μαύρο, με λεπτομέρεια στα μανίκια και σούρα στη μέση! Της πήγαινε αρκετά και μάλιστα το καλσόν της (μαύρο και αυτό αλλά με διαφάνεια) τόνιζε τα υπέροχα πόδια της! Copy το look για τις γιορτές και σίγουρα δεν θα χάσεις...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου με μαύρο φόρεμα

Μελίνα Ασλανίδου: Το χρυσό της φόρεμα, «παντρεύτηκε» με ασημί ρολόι! Ο συνδυασμός που την δικαίωσε!

Το χρυσό φόρεμα της Μελίνας Ασλανίδου, «παντρεύτηκε» με ασημί ρολόι! Ο συνδυασμός που την δικαίωσε και είναι μόνο για τολμηρές!

Η Μελίνα Ασλανίδου, ρίσκαρε σε επίπεδο μόδας και βγήκε ξεκάθαρα κερδισμένη. Η τραγουδίστρια, συνδύασε χρυσό με ασημί, δύο χρώματα που οι κανόνες της μόδας απαγορεύουν και παρόλα αυτά έκανε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο look!

Από εμάς, πήρε το απόλυτο 10άρι και αν το αντιγράψεις κι εσύ, με τον ίδιο τρόπο θα πάρεις την πρωτιά στις εξόδους σου! Copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!