Ψάχνεις την τέλεια τσάντα για την Άνοιξη; Την βρήκαμε στα Stradivarius

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ψάχνεις την τέλεια τσάντα για την Άνοιξη; Την βρήκαμε στα Stradivarius

Ψάχνεις την τέλεια τσάντα για να κρατάς μαζί σου την Άνοιξη; Εμείς την βρήκαμε στα Stradivarius. Είναι σε τέλειο χρώμα, αλλά και σε πάρα πολύ καλή τιμή. Θα την φοράς και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις εκεί έξω.

Η Άνοιξη πλησιάζει και εσύ ψάχνεις κομμάτια για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου. Τι καλύτερο από τα χρώματα. Ο καιρός αλλάζει, το ίδιο και η διάθεση μας όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με την μέρα κι'αυτή.

Εκτός από τα ρούχα όμως, βασικό είναι να ανανεώσουμε και τα αξεσουάρ μας, τα οποία επίσης πρέπει να γεμίσουν χρώματα και να αφήσουμε τις μουντές αποχρώσεις του χειμώνα πίσω μας για τα καλά.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα Stradiavarius μια υπέροχη τσάντα σε κλασσικό στυλ, που θα λατρέψεις για τις βόλτες σου εκεί έξω. Μάλιστα κυκλοφορεί και σε τρία χρώματα αν δεν είσαι σίγουρη για το πιο πρέπει να διαλέξεις.

Είναι και πάρα πολύ οικονομική, καθώς κοστίζει μόνο 19,99 €., αλλά και πρακτική καθώς δεν είναι πολύ μεγάλη και χωράει όλα τα απαραίτητα.

Δείτε την εδώ:

Stradivarius τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Αν πάλι σκέφτεσαι πώς θέλεις να έχεις και μερικά πουλόβερ την Άνοιξη, για τις πιο κρύες ημέρες σου βρήκαμε εδώ μερικά από τα Stradivarius.

Με αυτό το twill τζιν από τα Stradivarius θα συνδυάσεις άψογα την τσάντα σου στις Ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Το νέο trend της σεζόν είναι τα twill τζιν και στα καταστήματα Stradivarius βρήκαμε το πιο τέλειο! Είναι μαύρο και θα το ερωτευτείς παράφορα αφού θα το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Ένα τζιν υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και στην φετινή σου γκαρνταρόμπα θα πρέπει να εντάξεις το συγκεκριμένο αφού είναι πολύ στιλάτο και οικονομικό καθώς κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ!

Twill τζιν παντελόνι baggy

ΑΝΑΦ. 1105/305-V2020

19,99 €

Stradivarius twill τζιν

Stradivarius τζιν παντελόνια

Πώς να συνδυάσεις αυτό το τέλειο twill τζιν από τα Stradivarius

Τι να σου πούμε γι αυτό το τέλειο twill τζιν; Μπορείς να το φορέσεις, όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου, με τα πάντα! Είτε με μποτάκια, είτε με sneakers, είτε με μπλουζάκια με στάμπες - σου βρήκαμε κάτι τέλεια στα Zara - είτε με πουκάμισα.

Από το πρωί έως και το βράδυ θα νιώθεις άνετη. Ακόμα σπίτι σου είσαι; Ντύσου να τρέξεις στο πιο κοντινό σου κατάστημα Stradivarius να το βρεις