Bershka: Το απόλυτο ανοιξιάτικο κορμάκι - Έχει φουσκωτά μανίκια και κοστίζει 9 ευρώ

Συνδυάζεται πανεύκολα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Bershka: Το απόλυτο ανοιξιάτικο κορμάκι - Έχει φουσκωτά μανίκια και κοστίζει 9 ευρώ

Το απόλυτο ανοιξιάτικο κορμάκι θα το βρεις στο Bershka. Κοστίζει 9.59 € είναι σε προσφορά και έχει φουσκωτά μανίκια. Είναι μια επιλογή που θα ταιριάζει άψογα με τα τζιν σου αλλά και με τις φούστες σου.

Τα κορμάκια είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από ένα κορμάκι με ωραίο χρώμα αλλά και φουσκωτά μανίκια. Δες και αυτό το φόρεμα με φουσκωτά μανίκια από τα Bershka

Εμείς το βρήκαμε στο Bershka και είναι πολύ οικονομικό, ενώ το χρώμα του θυμίζει Άνοιξη και συνδυάζεται πολύ εύκολα.

 Bershka κορμάκι

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το κορμάκι η μπλούζα από τα Bershka που είναι top για την Άνοιξη - Στα πιο έντονα χρώματα

Η μπλούζα από τα Bershka είναι τοπ για την Άνοιξη. Είναι στα πιο έντονα χρώματα, ενώ έχει και ένα ιδιαίτερο κόψιμο στην περιοχή του στήθους. Μάλιστα η μπλούζα αυτή κυκλοφορεί και σε δυο χρώματα.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να πετάξουμε τα σκούρα χρώματα και να φορέσουμε πιο ανοιχτές αποχρώσεις που θα ανεβάζουν την διάθεση μας. Τα top είναι άνετα και βολικά και είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να φοράμε και σε βόλτες μας αλλά και στο γραφείο μας.

Εμείς βρήκαμε αυτό το top από τα Bershka που είναι τοπ συνδυασμός για την Άνοιξη. Είναι σε ροδακινί χρώμα και έχει κοψίματα στην περοχή του στήθους.

Μάλιστα αν δεν σου αρέσει σε ένα τόσο έντονο χρώμα, θα το βρεις και σε μαύρο. Είναι και αρκετά οικονομικό, καθώς κοστίζει 12.99 €. Δείτε και αυτό το παλτό από τα Bershka που είναι σχεδόν sold out

Δείτε εδώ:

Bershka μπλούζα

Θα το βρεις εδώ

TAGS