Με αυτό το φόρεμα μπέιζερ από τα Bershka θα είσαι η βασίλισσα των 80's - Σε υπέροχο χρώμα

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτό το φόρεμα μπέιζερ από τα Bershka θα είσαι η βασίλισσα των 80's - Σε υπέροχο χρώμα

Με αυτό το φόρεμα μπέιζερ από τα Bershka θα είσαι η βασίλισσα των 80's. Είναι σε υπέροχο χρώμα αλλά και πάρα πολύ καλή τιμή. Όπου και αν το φορέσεις θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις και θα το λατρέψουν.

Τα 80s ήταν μία από τις πιο πειραματικές χρονικές περιόδους στην ιστορία της μόδας, με fashion icons όπως την Madonna μέχρι πριγκίπισσα Νταιάνα και τον Boy George. Τα ρούχα χρησιμοποιούνταν για να ορίζουν προσωπικότητες και να κάνουν μεγάλα statements.

Εκκεντρικά και αστραφτερά υφάσματα, βάτες και χρώματα που ούτε φανταζώσουν πως θα φορέσεις. Δες και αυτό το φόρεμα με φουσκωτά μανίκια από τα Bershka

Τα 80's είναι μια από τις μόδες που έχουν κατακλύσει τις πασαρέλες των δύο τελευταίων σεζόν ως trends.
Εμείς βρήκαμε αυτό το φόρεμα στα Bershka με βάτες στα μανίκια και εκεντρικό χρώμα που θα σε κάνει σαν βασίλισσα των 80's.

Δείτε το εδώ:

 Bershka φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το φόρεμα μπέιζερ από τα Bershka δες και το απόλυτο ανοιξιάτικο κορμάκι - Έχει φουσκωτά μανίκια και κοστίζει 9 ευρώ

Το απόλυτο ανοιξιάτικο κορμάκι θα το βρεις στο Bershka. Κοστίζει 9.59 € είναι σε προσφορά και έχει φουσκωτά μανίκια. Είναι μια επιλογή που θα ταιριάζει άψογα με τα τζιν σου αλλά και με τις φούστες σου.

Τα κορμάκια είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από ένα κορμάκι με ωραίο χρώμα αλλά και φουσκωτά μανίκια.

Εμείς το βρήκαμε στο Bershka και είναι πολύ οικονομικό, ενώ το χρώμα του θυμίζει Άνοιξη και συνδυάζεται πολύ εύκολα.

 Bershka κορμάκι

Θα το βρεις εδώ

TAGS