Αυτό το φόρεμα από τα Zara μοιάζει με νυχτικό

Θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το φόρεμα από τα Zara μοιάζει με νυχτικό

Αυτό το φόρεμα από τα Zara μοιάζει με νυχτικό και είναι η απόλυτη τάση για να φοράς τόσο σε μια πρωινή, αλλά και σε μια βραδινή έξοδο με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλά και πέδιλα.

Τα slip dress έχουν μπει εδώ και περίπου δυο χρόνια για τα καλά και πάλι δυναμικά στον χώρο της μόδας. Η αλήθεια είναι πως βγάζουν μια δυναμική και θηλυκή πλευρά της κάθε γυναίκας.

Πώς μπορείς να φορέσεις αυτό το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό και να εντυπωσιάσεις

Τα λεγόμενα slip dresses έχουν δηλώσει δυναμικό παρόν και μπορούν να φορεθούν από νωρίς το πρωί με sneakers ή με slippers μέχρι αργά το βράδυ, συνδυασμένα με ένα πολύ chic πέδιλο

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ

29,95 EUR

 Zara φόρεμα

ΛΙΛΑ - 9479/065

Μίντι φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Λεπτομέρεια πιέτες και φιόγκος μπροστά.

Θα το βρείτε εδώ

Μια καλή επιλογή είναι με ένα λευκό t-shirt από μέσα, ενώ αν είστε πιο εκκεντρική μπορείτε να βάλετε και άλλα χρώματα.

Φορέστε ένα φουλάρι στο λαιμό είτε ένα τζιν τζάκετ σαν πανωφόρι. Ακόμα και ένα φούτερ ή μία λεπτή ζακέτα για τις πιο κρύες ημέρες.

Προτιμήστε το lingerie μάξι ή μέχρι το γόνατο ενώ για τις βραδινές βόλτες συνδυάστε το με ένα μαύρο boyfriend blazer για πιο σικ εμφανίσεις.

Καθώς είναι μία αρκετά τολμηρή επιλογή, για όσες θέλουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, θα πρέπει να αποφευχθεί η υπερβολή σε χτένισμα και στα μαλλιά για ευνόητους λόγους.

Συνδύασε το με πέδιλα ή ακόμη και αθλητικά για το Αμερικάνικο στιλ, ένα από αυτά τα τρία εκκεντρικά τσαντάκια επίσης από τα Zara και είσαι έτοιμη για βόλτα.

TAGS