Το jacket από τα Stradivarius που "βγήκε" από τα 80's - Σαν πρωταγωνίστρια του Flashdance

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το jacket από τα Stradivarius που

Αυτό το jacket από τα Stradivarius "βγήκε" από τα 80's. Αν το φορέσεις θα μοιάζεις σαν να είσαι η πρωταγωνίστρια του Flashdance και να βγήκες απευθείας από εκείνη την δεκαετία.

Τα 80s ήταν μία από τις πιο πειραματικές χρονικές περιόδους στην ιστορία της μόδας, με fashion icons όπως την Madonna μέχρι πριγκίπισσα Νταιάνα και τον Boy George. Τα ρούχα χρησιμοποιούνταν για να ορίζουν προσωπικότητες και να κάνουν μεγάλα statements.

Εκκεντρικά και αστραφτερά υφάσματα, βάτες και χρώματα που ούτε φανταζώσουν πως θα φορέσεις. Δες και αυτό το φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Τα 80's είναι μια από τις μόδες που έχουν κατακλύσει τις πασαρέλες των δύο τελευταίων σεζόν ως trends.
Εμείς βρήκαμε αυτό jacket στα Stradivarius που είναι βγαλμένο από εκείνη την εποχή.

‘80s jacket

REF. 1770/847-V2020

 Stradivarius jacket

Θα το βρεις εδώ

Ποια η ταινία Flashdance που θα αντιγράψεις το 80's στυλ της

Η Alex Owens (Jennifer Beals) είναι μια όμορφη, εργατική και αποφασισμένη δεκαοχτάχρονη γυναίκα. Τα πρωινά δουλεύει σαν οξυγονοκολλήτρια σ’ ένα εργοστάσιο μόνο και μόνο για να μπορεί τα βράδια να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά: να χορεύει!

Όταν είναι πάνω στη σκηνή νιώθει ελεύθερη, ζωντανή. Είναι όλη της η ζωή και γι αυτό το λόγο επιθυμεί διακαώς να φύγει απότο μπαρ που δουλεύει ως εξωτική χορεύτρια και να σπουδάσει μπαλέτο στο Θέατρο Χορού και Ρεπερτορίου του Pittsburgh. Δεν έχει όμως το κουράγιο να κάνει αίτηση και έτσι αναβάλλει συνέχεια την οντισιόν. Μια βραδιά το αφεντικό της (Michael Nouri) παρακολουθεί μια παράστασή της και την ερωτεύεται. Με τις διασυνδέσεις που έχει, επιτυγχάνει να της κανονίσει μια οντισιόν. Παράλληλα παρακολουθούμε την ιστορία της κολλητής της Jeanie (Sunny Johnson), η οποία επίσης προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από το μίζερο μπαρ που δουλεύει ως σερβιτόρα και να ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Οι αρετές της ταινίας συνεχίζουν. Το εξαιρετικό, βιντεοκλιπίστικο μοντάζ και η ενδιαφέρουσα διεύθυνση φωτογραφίας τιμήθηκαν με υποψηφιότητες για Oscar, ενώ η γκαρνταρόμπα της Jennifer Beals καθιέρωσε μόδα την εποχή που η ταινία βγήκε στις αίθουσες.