Το απόλυτο παντελόνι paperbag στα Bershka - Σε τρία χρώματα

Μέσα στην μόδα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το απόλυτο παντελόνι paperbag στα Bershka - Σε τρία χρώματα

Το απόλυτο παντελόνι paperbag το βρήκαμε στα Bershka και κυκλοφορεί μάλιστα και σε τρία χρώματα. Η απόλυτη επιλογή για τις πρωινές σου εξόδους ή και μια χαλαρή βόλτα στο γραφείο.

Τα paperbag παντελόνια είναι στην μόδα εδώ και αρκετό καιρό και ταιριάζουν άψογα στο καθημερινό σου ντύσιμο ακόμα και σε μια πιο casual εμφάνιση στο γραφείο.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka αυτό το παντελόνι που μάλιστα κυκλοφορεί και σε τρία χρώματα και το θέλουμε τώρα στην ντουλάπα μας.Δείτε και αυτό το leather jacket που είναι σε προσφορά

Παντελόνι paperbag

19.99 €

ΑΝΑΦ. 0092/168/060

Bershka paperbag παντελόνι

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm

Ψηλόμεσο παντελόνι με κλείσιμο με κόπιτσες και φερμουάρ. Θηλάκια και ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Ρεβέρ στο κάτω μέρος.

Πώς να συνδυάσεις το paperbag παντελόνι σου

  • Οι καθημερινές εμφανίσεις με paper bag παντελόνι μπορούν να είναι είναι κομψές για το γραφείο ή πιο χαλαρές, sport και casual. Και στις δυο περιπτώσεις θα εντυπωσιάσεις σίγουρα.
  • Για το street style look σας μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι αυτό με ένα t-shirt και τα αγαπημένα σας sneakers. Η αντί για το μακό μπλουζάκι, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο.
  • Η ιδιαιτερότητα του paper bag παντελονιού με το σούρωμα στη μέση και το δέσιμο με ζώνη το κάνει εντυπωσιακό για αυτό θέλει κάτι απλό. Η επιλογή ενός τοπ από μέσα ή ενός crop top είναι ιδανική.
  • Φορώντας το παντελόνι αυτό με ένα μπλουζάκι τύπου lingerie και τις αγαπημένες σας γόβες ή πέδιλα, μπορείτε να κάνετε το τέλειο βραδινό ντύσιμο.
  • Πέρα όμως από τα παντελόνια τύπου paperbag, υπάρχουν και όμορφα σορτς. Είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.
TAGS