Τα Bershka σου έχουν προσφορά: Απέκτησε leather jacket με έκπτωση 35%

Ότι πρέπει για την Άνοιξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα Bershka σου έχουν προσφορά: Απέκτησε leather jacket με έκπτωση 35%

Η Άνοιξη είναι εδώ και τα Bershka σου φέρνουν προσφορές σε jackets! Εμείς σου βρήκαμε το leather jacket, που θα δεις παρακάτω και τα τρελαθείς με την τιμή! Έχει έκπτωση 35%.

Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να αγοράζουμε jackets και γενικά πανωφόρια, καθώς οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές, αφού η σεζόν αλλάζει και τα καταστήματα φέρνουν πια τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά. Ωστόσο ο καιρός τραβάει και με το παραπάνω να έχουμε ένα ελαφρύ πανωφόρι και τα δερμάτινα είναι ότι πρέπει τόσο για την Άνοιξη, όσο και για το φθινόπωρο.

Το συγκεκριμένο μπουφαν που σου προτείνουμε έχει μόνο 25.99 καθώς είναι σε προσφορά! Η αρχική του τιμή ήτα στα 39.99 και πλέον έχει έκπτωση 35%. Θα το λατρέψεις!

Η προσφορά του leather jacket από τα Berska - Μείον 35%

Μπουφάν μοτοσικλετιστή δερμάτινο εφέ

ΑΝΑΦ. 1139/644/800

Το συγκεκριμένο μπουφάν κυκλοφορεί σε χρώμα μαύρο και σε νούμερα: XS, S, L, XL

Bershka δερμάτινο jacket

δερμάτινο από Bershka πίσω όψη

Μπορείς να το βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Πρόκειται για ένα μαύρο δερμάτινο jacket το οποίο έχει σούρα πίσω, κάνοντας το ευκολοφόρετο τόσο με τζιν όσο και με φορέματα. Είναι στο κλασικό μαύρο χρώμα των δερμάτινων και ακολουθεί λίγο buggy γραμμή, που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια.

Έχει όλες τις ανέσεις του δερμάτινου, όπως τον χαρακτηριστικό γιακά, φερμουάρ στα μανίκια, αλλά και ζώνη που το κάνει και πιο θηλυκό! Αν πάλι προτιμάς κάτι σε πιο γήινους τόνους σου έχουμε ένα ακόμα jacket που είναι σε προσφορά στα Bershka.

TAGS