Μοναδικό belt bag από τα Stradivarius με μόνο 12 ευρώ

Θα κάνετε απίστευτες εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μοναδικό belt bag από τα Stradivarius με μόνο 12 ευρώ

Ένα μοναδικό belt bag βρήκαμε στα Stradivarius με μόνο 12 € και πραγματικά θα κλέψεις τις εντυπώσεις με την μόδα που έχει έρθει από τον χειμώνα και έχει κερδίσει όλες τις fashionistas εκεί έξω.

Είναι από τα πιο ξεκάθαρα παραδείγματα ότι η μόδα κάνει κύκλους και πως όλα αυτά που βλέπουμε στα ’80 s και ’90s, ήρθαν ξανά, να μας θυμίσουν το ποτέ μη λες ποτέ και να τα φορέσουμε και εμείς όπως οι μαμάδες μας.

Όπως για παράδειγμα, τα belt bags ένα κομμάτι σίγουρα που πολλές δεν το θέλαμε καν, αλλά είναι αναμφίβολα πολύ βολικό. Και όχι, δεν θα τα αποκαλέσουμε «μπανάνα».

Το μοναδικό belt bag από τα Stradivarius με μόνο 12 ευρώ

Τώρα που έχουμε άπλετο χρόνο στο σπίτι και δεν μπορούμε να πάμε στα καταστήματα αφού είναι κλειστά, χαζεύουμε τα eshop τους και βλέπουμε κομμάτια που ξεχωρίζουν και λατρεύουμε καθώς είναι μοναδικά.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό το belt bag με τρουκς που βρήκαμε από τα Stradivarius και κυκλοφορεί και σε δυο χρώματα, λευκό και μαύρο. Η αλήθεια είναι πως λόγω εποχής εμάς μας τράβηξε λίγο παραπάνω, η λευκή του έκδοση, ωστόσο αν προτιμάτε τα πιο σκούρα έχει και το μαύρο του. Δες και το jacket που θυμίζει 80's

Belt bag with purse

Stradivarius belt bag

Είναι μια διακριτική επιλογή και μπορείς να την συνδυάσεις με πολλά χρώματα, αφού η ίδια είναι σε αρκετά ήπιο τόνο.

Ακόμα και αν δεν είσαι fan των belt bags, δεν μπορείς να πεις όχι σε αυτό, αφού δίνει την πιο όμορφη και σικάτη «χροιά» στο ντύσιμο σου.

Τι λες θα το δοκιμάσεις και εσύ για να είσαι μέσα στην μόδα;

12,99 €

Θα το βρεις εδώ