Στα H&M θα βρεις το πιο γκλιτερένιο ολόσωμο μαγιό της σεζόν

Πρόλαβε το στην δελεαστική τιμή των 17.99 EUR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα H&M θα βρεις το πιο γκλιτερένιο ολόσωμο μαγιό της σεζόν

Στα H&M θα βρεις φέτος το καλοκαίρι το πιο γκλιτερένιο μαγιό της σεζόν για να λάμπεις ακόμα και στην παραλία. Ένα κεραμιδί χρώμα σε συνδυασμό με μεταλλικές λάμψεις θα κάνουν όλα τα βλέμματα να σε κοιτάνε.

Επιλέγοντας ένα τόσο γκλιτερένιο μαγιό, θα κάνεις την απόλυτη διαφορά και θα σπάσεις τη μονοτονία των περισσότερων κλασικών μοτίβων και υφασμάτων. Τα H&M κάνουν και πάλι τη διαφορά και σε περιμένουν για να το κάνεις δικό σου!

Αυτό είναι το απόλυτο γκλιτερένιο ολόσωμο μαγιό των H&M

  • Από 29,99 μόνο με 17,99
  • Glittery swimsuit
  • Διαθέσιμο σε 2 ακόμα χρώματα
  • Art. No.0784783001

το απόλυτο γκλιτερένιο μαγιό

Μπορείς να "αποτελειώσεις" αυτή τη στιλάτη εμφάνιση, επιλέγοντας τα Pull&Bear όπου θα βρεις γυαλιά ίδια με της Ελένης Φουρέιρα

Στα H&M θα βρεις το πιο fashionable αντικείμενο για το καλοκαίρι - Δροσερό και άνετο

Στα H&M θα βρεις το πιο fashioanable αντικείμενο για το καλοκαίρι, που είναι πάρα πολύ δροσερό και αρκετά άνετο. Θα κάνεις εντύπωση και θα νιώθεις άνετα και ωραία, ενώ θα είσαι σικ και όταν πας για το μπάνιο σου.

Η καραντίνα έληξε, ο καύσωνας έχει έρθει και το καλοκαίρι δεν αργεί και σε λίγο καιρό θα είμαστε στις παραλίες να μας βρέχει το κύμα τα πόδια και να κάνουμε ατελείωτη ηλιοθεραπεία.

Για να γίνει αυτό ωστόσο πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για τις διακοπές σου και γι' αυτό το H&M σου έχει για ακόμα μία φορά τη λύση.

Μόλις είδαμε αυτό το υπέροχο καφτάνι τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα είναι το ρούχο που θα σε βολέψει όσο λίγα στις καλοκαιρινές σου διακοπές ενώ την ίδια στιγμή θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στην παραλία.

Cotton beach dress

39,99 €

το ιδανικό αξεσουάρ για καλοκαιρινές εμφανίσεις

Θα το βρεις εδώ