Στα H&M θα βρεις το πιο fashionable αντικείμενο για το καλοκαίρι - Δροσερό και άνετο

Κυκλοφορεί σε 2 χρώματα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα H&M θα βρεις το πιο fashionable αντικείμενο για το καλοκαίρι - Δροσερό και άνετο

Στα H&M θα βρεις το πιο fashioanable αντικείμενο για το καλοκαίρι, που είναι πάρα πολύ δροσερό και αρκετά άνετο. Θα κάνεις εντύπωση και θα νιώθεις άνετα και ωραία, ενώ θα είσαι σικ και όταν πας για το μπάνιο σου.

Η καραντίνα έληξε, ο καύσωνας έχει έρθει και το καλοκαίρι δεν αργεί και σε λίγο καιρό θα είμαστε στις παραλίες να μας βρέχει το κύμα τα πόδια και να κάνουμε ατελείωτη ηλιοθεραπεία.

Για να γίνει αυτό ωστόσο πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για τις διακοπές σου και γι' αυτό το H&M σου έχει για ακόμα μία φορά τη λύση.

Μόλις είδαμε αυτό το υπέροχο καφτάνι τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα είναι το ρούχο που θα σε βολέψει όσο λίγα στις καλοκαιρινές σου διακοπές ενώ την ίδια στιγμή θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στην παραλία.

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα καταστήματα H&M, πρέπει να "τσεκάρεις" και αυτό το τζιν παντελόνι. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

Cotton beach dress

39,99 €

 H&M τουνίκ μαύρη καλοκαίρ

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασε το καφτάνι με το μαύρο push-up μαγιό από τα Η&Μ

Τι καλύτερο από το να εμφανιστείς στην παραλία με ένα εκρηκτικό μαύρο μαγιό σε συνδυασμό με το υπέροχο παρεό που σου προτείνουμε;

Άλλωστε ένα μαύρο μαγιό είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχει στην ντουλάπα μας, ειδικά για τα πρώτα μπάνια που δεν έχουμε προλάβει ακόμα να μαυρίσουμε αρκετά. Γι' αυτό τα Η&Μ σου έχουν και πάλι την τέλεια λύση μιας και το push-up μαγιό που σου προτείνουν θα σε κάνει να λάμψεις στην παραλίας.

Μη χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο και μπες στο online store για να τα κάνεις δικά σου.

μαύρο μπικίνι h&m

Κοστίζει 17,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS