Αυτή η τσάντα κοχύλι από το Pull&Bear θα γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό αξεσουάρ με έκπτωση -44%

Κάνε τη δική σου μόνο με 19,99 EUR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η τσάντα κοχύλι από το Pull&Bear θα γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό αξεσουάρ με έκπτωση -44%

Στο Pull&Bear θα βρεις την πιο καλοκαιρινή τσάντα σε σχήμα κοχύλι που θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ τη φετινή σεζόν. Σε περιμένει με έκπτωση -44% και μόλις στη τιμή των 19,99 EUR

Κάθε καλοκαίρι οι ψάθινες τσάντες είναι η απόλυτη τάση. Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις την απόλυτη διαφορά και να λανσάρεις μια πιο ιδιαίτερη ψάθινη τσάντα πέρα από τα κλασικά σχήματα που όλοι έχουμε συνηθίσει. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας τη συγκεκριμένα τσάντα σε σχήμα κοχύλι και κάνε τις φετινές σου εμφανίσεις πιο στιλάτες και ιδιαίτερες.

Αυτή είναι η τσάντα κοχύλι από το Pull&Bear που θα βρεις μόνο με 19,99 EUR

Τσάντα κοχύλι

  • Ψάθινη τσάντα χιαστί σε σχήμα κοχυλιού και με λεπτομέρεια από κοχύλια
  • Από 35,99 EUR τώρα μόνο με 19,99 EUR
  • -44%
  • Ύψος x Φάρδος x Βάθος:14 x 20 x 5 cm

Η πιο καλοκαιρινή τσάντα κοχύλι από το Pull&Bear

Μπορείς να συνδυάσεις άψογα αυτή τη τσάντα με τη πιο hot floral φούστα των εκπτώσεων στα Zara - Θα τη βρεις μόνο με 15,99€!

Best seller στα Pull&Bear το πιο "καυτό" λευκό σορτσάκι

Το πιο "καυτό" λευκό σορτσάκι, έχει γίνει το απόλυτο best seller στα καταστήματα Pull&Bear και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι, μιας και είναι το ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο must ρούχο για τη συλλογή σου. Άνετο και ταυτόχρονα στιλάτο, το σορτσάκι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Pull&Bear λευκό σορτσάκι

Το συγκεκριμένο σορτσάκι βγαίνει σε 4 αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος. Κοστίζει 19,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.