Αυτή είναι η πιο hot floral φούστα των εκπτώσεων στα Zara - Θα τη βρεις μόνο με 15,99€!

Είναι από τα must have it κομμάτια του καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η πιο hot floral φούστα των εκπτώσεων στα Zara - Θα τη βρεις μόνο με 15,99€!

Το καλοκαίρι για τις περισσότερες από εμάς είναι συνυφασμένο με τις εκπτώσεις. Τα καταστήματα Zara γνωρίζοντας τις ανάγκες μας έχουν ήδη αρχίσει να μειώνουν τις τιμές σε αγαπημένα κομμάτια των collection τους, δίνοντας σε όλες μας πλήθος επιλογών για τις καλοκαιρινές μας αγορές. Εμείς σου βρήκαμε την πιο έξυπνη αγορά της φετινής σεζόν! Ο λόγος για την τέλεια floral φούστα που θα βρεις στα Zara μόνο με 15,99€!

Αυτή είναι η floral φούστα με την οποία θα φτιάξεις τα πιο αγαπημένα σου look φέτος το καλοκαίρι!

  • 2688/683

Zara floral φούστα

Σε χρώματα μπεζ και απαλού κόκκινου, αυτή η λουλουδάτη φούστα θα αναδειχθεί στο αγαπημένο σου κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις φτάνει να τη συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μη διστάσεις να τη φορέσεις και κατά τις πρωινές ώρες με ένα λευκό oversize πουκάμισο και τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου. Το βράδυ πρόσθεσε της κοσμήματα στο χρώμα του χρυσού και το πιο άνετο ψηλό πέδιλο που έχεις. Extra tip: Φόρεσε την μόλις έχεις αποκτήσει το επιθυμητό μαύρισμα.Τα απαλά και φωτεινά χρώματα της θα κάνουν τη τέλεια αντίθεση με το μαυρισμένο σου πόδι!

Δες εδώ τις δυο πλεκτές τσάντες που δεν πρόκειται να βγάλεις φέτος το καλοκαίρι από πάνω σου. Τις βρήκαμε για σένα στα Zara!

Φόρα τη floral φούστα που σου δείξαμε με αυτό το καυτό, μαύρο τοπ των Zara

Αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου, ειδικά αν έχει και κοιλιακούς... φέτες, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το μαύρο "καυτό" τοπ των Zara. Πρόκειται να "τρελάνεις" κόσμο, αφού είναι πολύ αισθησιακό.

Τώρα που τα καταστήματα έχουν ανοίξει και πλέον μπορούμε μνα πιούμε άνετα το ποτό μας, ήρθε η ώρα να φορέσουν όλα τα αγαπημένα μας ρούχα, αλλά να αγοράσουμε και καινούρια. Οι νέες συλλογές, όπως αυτή την Zara, είναι πολύ εντυπωσιακές.

Μάλιστα, κομμάτια της θα βρεις όπως σου είπα ένα μαύρο "καυτό" τοπάκι που θα ταιριάζει τέλειες, τόσο με τις φούστες σου, όσο και με τα παντελόνια σου. Έχει ντεκολτέ V και ρυθμιζόμενες τιράντες, ενώ στην πλάτη κλείνει με φιόγκο.

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ BRALET - 12,95 €

zara μαύρο τοπ

TAGS