Οι δύο πλεκτές τσάντες από τα ZARA είναι έργο τέχνης

Ιδανικές για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι δύο πλεκτές τσάντες από τα ZARA είναι έργο τέχνης

Αυτές οι δύο πλεκτές τσάντες που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα ZARA, είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι μιας και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίπτωση.

Για ακόμα μία φορά τα ZARA έκαναν το θαύμα τους και σου προτείνουν τις δύο πιο must τσάντες της φετιν΄ςη σεζόν.

Η κάθε μία μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικές ώρες της μέρας, ενώ αποτελούν σε κάθε περίπτωση τη λύση, κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι τσάντα θα κρατήσεις. Πάνε με όλα και... συμφέρουν!

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα ZARA βέβαια, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το παντελόνι που βρίσκεται σε έκπτωση. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

ZARA πλεκτές τσάντες

Εμείς μόλις τις είδαμε, τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου φέτος. Κοστίζουν και οι δύο 25,99€ και μπορείς να τις βρεις εδώ και εδώ.

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις τις δύο πλεκτές τσάντες

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

TAGS