Το κλασικό και αγαπημένο μαύρο ολόσωμο μαγιό θα το βρεις στα H&M μόνο με 10,99 EUR

Κάνε το δικό σου όσο προλαβαίνεις με -45%

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το κλασικό και αγαπημένο μαύρο ολόσωμο μαγιό θα το βρεις στα H&M μόνο με 10,99 EUR

Ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι πάντοτε μια κλασική και αγαπημένη επιλογή για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και στα H&M θα το βρεις με το σωστό κόψιμο και στην εκπληκτική τιμή των 10,99 EUR

Τα ολόσωμα μαγιό είναι άλλη μία διαχρονική τάση που δε φεύγει από τη μόδα. Τι καλύτερο από το να το βρεις στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Στα H&M σε περιμένει το μαύρο κλασικό ολόσωμο μαγιό με υπέροχο κόψιμο και λεπτές τιράντες που κολακεύει κάθε σωματότυπο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα το βρεις με έκπτωση -45% και από 19,99 EUR θα το κάνεις δικό σου μόνο με 10,99 EUR.

Αυτό είναι το κλασικό και αγαπημένο ολόσωμο μαγιό από τα H&M μόνο με 10,99 EUR

V-neck swimsuit

  • Από 19,99 EUR τώρα μόνο με 10,99 EUR
  • -45%
  • Χρώμα: μαύρο
  • Art. No. 0559634002

Συνδύασέ το με τα πιο stylish γυαλιά ηλίου της σεζόν!

Το κλασικό και αγαπημένο ολόσωμο μαγιό από τα H&M

Το φοράνε μόνο οι τολμηρές το μίνι μαύρο φόρεμα από τα H&M

Αυτό το μίνι μαύρο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M, είναι αλήθεια πως μπορούν να το φορέσουν μόνο οι τολμηρές και να ξεχωρίσουν. Κάν' το λοιπόν δικό σου και ετοιμάσου να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα φόρεμα που να μπορεί να το φορέσει στις βραδινές της εμφανίσεις και να λάμψει;

H&M μίνι μαύρο φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.