Με λευκό κοστούμι στους δρόμους της Αθήνας η Κατερίνα Καινούργιου - Το βρήκαμε με 35.99!

Σε ποιο κατάστημα θα το βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό κοστούμι στους δρόμους της Αθήνας η Κατερίνα Καινούργιου - Το βρήκαμε με 35.99!

Η Κατερίνα Καινούργιου εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να τριγυρίζει στους δρόμους της Αθήνας. Το ολόλευκο κοστούμι της τραβάει τα βλέμματα και ξέρουμε που μπορείς να βρεις κι εσύ ένα παρόμοιο και μάλιστα σε ότι απόχρωση εσύ διαλέξεις!

Τα Bershka έχουν φέρει την ανοιξιάτικη συλλογή τους και τα κοστούμια είναι από τα κυρίαρχα κομμάτια τους. Πέρα από λευκό θα το βρεις σε πορτοκαλί, λιλά και άλλα πολλά για να κάνεις κι εσύ τρελά εντυπωσιακές εμφανίσεις όλη την άνοιξη και είναι όλα σε τιμή σοκ! Εμείς στο έχουμε παρακάτω σε γκρεζ χρώμα και αφήνουμε τα υπόλοιπα πάνω σου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και το αντίστοιχο κοστούμι

Η Κατερίνα Καινούργιου στους δρόμους της Αθήνας

Η Κατερίνα Καινούργιου με λευκό κοστούμι

Κατερίνα Καινούργιου

Το σακάκι είναι ανδρικού τύπου και έχει πιο φαρδιά γραμμή, ότι πρέπει για να είσαι άνετη, ενώ βγαίνει σε όλα τα νούμερα και η τιμή του είναι τα 35.99 ευρώ. Είναι από πολυεστέρα, αλλά η υφή του φαίνεται πολυτελής και τα όμορφα κουμπιά του βοηθάνε, επίσης, σε αυτό.

Κωδικός: Ref 1621/644/711

Σακάκι από τα Bershka

Μπεζ Σακάκι

Το παντελόνι είναι στο ίδιο χρώμα της άμμου, έχει θήκες για ζώνη, εάν κάποια θέλει να τονίσει λίγο παραπάνω την μέση της. Η γραμμή του είναι φαρδιά. καθώς ανοίγει προς τα κάτω και έχει το ίδιο κουμπί με το σακάκι. Κοστίζει μόνο 25.99!

Κωδικός: Ref 0115/665/711

Μπεζ Παντελόνι

Παντελόνι από τα Bershka

Μπορείς να βρεις εδώ και τρία ζευγάρια παπούτσια για να το ταιριάξεις. Θα σου λύσουν τα χέρια και υπόσχονται άνεση και στυλ σε όλα σου τα look.

3 τσάντες με λιγότερο από 30 ευρώ που θα κρατάς όλη την Άνοιξη

Ο Μάρτης μπήκε και έτσι μαζί του μπήκε και η Άνοιξη. Μπορεί μέχρι στιγμής ο καιρός να μη μας έχει κάνει το χατίρι, ωστόσο σε λίγο καιρό οι λιακάδες και η ανεβασμένη θερμοκρασία θα μας ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη.

Έτσι, έχει έρθει η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με μία τσάντα, η οποία θα είναι την ίδια στιγμή οικονομική και στιλάτη, ενώ θα μπορεί αν αναβαθμίσει το στιλ σου με πολύ μεγάλη ευκολία.

Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τρία υπέροχα κομμάτια, από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά, τα Bershka, τα Zara και φυσικά τα H&M. Όλες οι τσάντες που εντοπίσαμε κοστίζουν λιγότερο από 30 € και είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις με τι θα συνδυάσεις το look σου.

Και ενώ στα Zara ξεπουλάει αυτό το μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της, εμείς βρήκαμε τσάντες σε πιο έντονα χρώματα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα κάνουν το look σου λίγο πιο edgy απ 'ότι είναι στην πραγματικότητα. Γιατί να μη δοκιμάσεις μία πορτοκαλί τσάντα με ένα αυστηρό μαύρο ρούχο;

Bershka πορτοκαλί τσάντα

Bershka

Τιμή: 17,99€

Zara πράσινη τσάντα

Zara

Μικρή τσάντα city. Εξωτερική πλευρά με animal print. Σκληρή χειρολαβή. Αφαιρούμενο λουρί για πέρασμα χιαστί. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Μαγνητικό κούμπωμα.

Τιμή: 22,95€

H&M μπεζ τσάντα

Η&Μ

Υφασμένη τσάντα με κοντό λουρί ώμου από συνθετικό δέρμα και ένα μακρύτερο αφαιρούμενο λουρί ώμου από μεταλλική αλυσίδα με γαντζάκι ασφαλείας σε κάθε άκρη. Φερμουάρ στο πάνω μέρος. Με φόδρα. Μήκος 26 εκ. Πλάτος 10 εκ. Ύψος 18 εκ.

Τιμή: 17,99€