Τρία ζευγάρια παπούτσια που θες οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου - Θα σου λύσουν τα χέρια

Ό, τι πιο κομψό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρία ζευγάρια παπούτσια που θες οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου - Θα σου λύσουν τα χέρια

Η Άνοιξη είναι εδώ και μπορεί προς το παρόν ο καιρός να μας κάνει κάποια νερά, με την κακοκαιρία «Φίλιππος» και το τσουχτερό κρύο, ωστόσο οι ηλιόλουστες μέρες δε θα αργήσουν να έρθουν, φέρνοντάς μας ένα βήμα πριν το καλοκαίρι.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν τρία παπούτσια που θα έπρεπε οπωσδήποτε να έχεις στη συλλογή σου φέτος. Είναι must και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις, ενώ την ίδια στιγμή χαμό έχει κάνει και αυτό το πουκάμισο από τα Zara.

Τα τρία παπούτσια που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο με το ζευγάρι που πιστεύεις ότι ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου και στα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου/

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιοδήποτε από τα παρακάτω παπούτσια κι αν επιλέξεις, θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου.

Bershka

Ύψος τακουνιού: 10 cm. AIRFIT®. ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.

Γόβες με τακούνι σε ταμπά χρώμα. Μυτερές. Ίχνος στη σόλα σε ροζ χρώμα.

Τιμή: 22,99€

Γόβες Bershka

Zara

Δερμάτινο εξώφτερνο ψηλοτάκουνο παπούτσι σε στυλ γόβας. Μυτερό τελείωμα. Κλείσιμο με λουριά που δένουν στο αστράγαλο.

Τιμή: 69,95€

Γόβες Zara

Massimo Dutti

  • Ισπανικής κατασκευής
  • Λουρί δετό στον αστράγαλο
  • Λογότυπο στον πάτο
  • Καπιτονέ πάτος
  • Τετράγωνο σχήμα
  • Τακούνι: 8cm
  • CARE FOR PLANET: κατεργασμένο δέρμα Join Life. Αυτό το δέρμα έχει κατασκευαστεί βυρσοδεψεία Leather Working Group με χρυσή ή αργυρή πιστοποίηση. Το LWG είναι ένα πρωτόκολλο που ελέγχει τη διαδικασία μαυρίσματος στη χρήση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση αποβλήτων και τη χρήση προ-εγκεκριμένων χημικών σε διαδικασίες μαυρίσματος.

Τιμή: 89,95€

Γόβες Massimo Dutti