Η αγαπημένη σειρά του sloggi επιστρέφει με ένα “Twist”!

Η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 φέρνει τη Body ADAPT Twist

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αγαπημένη σειρά του sloggi επιστρέφει με ένα “Twist”!

Σου έχουμε νέα! Η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, φέρνει τη Body ADAPT Twist, τη νέα προσθήκη στη σειρά Body Adapt, για άνεση και ευελιξία, σε συνδυασμό με δαντελένιες λεπτομέρειες!

Η Body ADAPT κυκλοφόρησε το 2021, και δεν θεωρείται τυχαία η πιο καινοτόμα σειρά μέχρι σήμερα. Με εσώρουχα σχεδιασμένα για κάθε μέρα και κάθε σώμα, είναι εδώ για να σου χαρίσει απλόχερα όλη την άνεση και τη στήριξη που σου αξίζει.

Τα πάντα αλλάζουν. Ακόμα και το σώμα μας. Απώλεια βάρους, αύξηση βάρους, διαφορετικές φάσεις του κύκλου... Ό,τι κι αν συμβαίνει στην καθεμιά, το αποτέλεσμα είναι κοινό για όλες: Το ίδιο σουτιέν ή εσώρουχο που τη μία μέρα εφαρμόζει τέλεια, την άλλη μπορεί να μοιάζει «ξένο».

triumph εσώρουχα

Τα Body ADAPT Twist θα κυκλοφορήσουν σε 2 style: το T-Shirt Bra και το Soft Bra, που σετάρονται με τα αντίστοιχα Hipster και High Leg, καθώς και με το ολοκαίνουργιο σλιπ Brazil. Δοκίμασε τo Μαύρο και Nostalgic Brown ή φέρε το καλοκαίρι πιο γρήγορα στο συρτάρι σου, με τις εποχιακές αποχρώσεις Sapphire και Powder Orange.

triumph

Για τους σταθερούς όμως fans των κλασικών Body ADAPT, η σειρά επιστρέφει αυτή τη σεζόν με εποχιακές προτάσεις που συνδυάζουν φωτεινές λευκές αποχρώσεις, με λαμπερές ροζ.

Οι επιλογές είναι πολλές. Εσύ όμως αποφασίζεις. Μπορείς να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με το Body ADAPT Twist, να επιλέξεις το κλασικό Body Adapt, ή απλά να κάνεις ένα έξυπνο mix & match και των δύο. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: εντυπωσιακά και άνετα εσώρουχα, που θα γίνουν για το στήθος σου, ο «καλύτερός τους φίλος»!

#sloggi #BodyADAPT #BodyADAPTTwist

Τα sloggi στα social:

FB > https://www.facebook.com/sloggi

IG > https://www.instagram.com/sloggi/