Αναβάθμισε το jean σου με αυτά τα πέδιλα του Zara μόνο με 17,99 ευρώ!

Θα δημιουργήσεις το τέλειο athleisure style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αναβάθμισε το jean σου με αυτά τα πέδιλα του Zara μόνο με 17,99 ευρώ!

Όλο το καλοκαίρι το πέρασες με τα αγαπημένα σου flat σανδάλια, για έξτρα άνεση και στυλ, συνδυάζοντάς τα με όλα σου τα σύνολα από το πρωί ως το βράδυ. Είτε έχεις τώρα επιστρέψει στην πόλη είτε διακοπάρεις ακόμα σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, νομίζω δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία και να δοκιμάσεις το πιο στυλάτο πέδιλο της αγοράς, που θα αναβαθμίσει πρωτίστως το Jean σου και στη συνέχεια όλα του τα looks, αφού φοριέται με τα πάντα! Φυσικά θα το βρεις στα Zara μόνο με 17,99 ευρώ και θα το φορέσεις όλο το φθινόπωρο!

denim παντελόνι zara

Θα λατρέψεις το ψηλοτάκουνο αυτό πέδιλο με στρας, όλο φτιαγμένο από jean ύφασμα, με λαμπερές πέτρες στα λουράκια του, που είναι ταυτόχρονα άνετο και μοδάτο. Να ξέρεις ότι τα mules έχουν κάνει δυναμικό comeback στην ντουλάπα κάθε ενημερωμένης fashionista και εάν επιλέξεις το συγκεκριμένο θα κάνεις σίγουρα δήλωση μόδας με τα... βήματά σου από το πρωί ως το βράδυ.

Δες εδώ γιατί φοράμε πέδιλα και τον χειμώνα!

Πώς θα συνδυάσεις τα Zara πέδιλα

  1. Προτίμησε να τα φορέσεις με ένα ίδιο jean παντελόνι για να αναδειχτεί καλύτερα το υπέροχο σχέδιό του σε όλο του το μεγαλείο.
  2. Φόρεσέ τα με head-to-toe denim κομμάτια, για να πετύχεις ένα σούπερ στυλάτο look, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
  3. Με ένα μίνι φόρεμα θα τονίσεις τα καλλίγραμμα πόδια σου και το φανταστικό σου πεντικιούρ. Επίσης θα αναδειχτεί το μαύρισμά σου!
  4. Με το LBD σου θα κάνουν εύκολα fashion statement, αφού το denim ταιριάζει απόλυτα με το μαύρο χρώμα.
  5. Το φθινόπωρο θα τα φορέσεις με το αγαπημένο σου denim jumpsuit και ένα ασημί μεταλλιζέ σακάκι, για έξτρα δόσεις athleisure style.

mules με στρας zara

Θα τα βρεις εδώ

Extra tips

  • Επίλεξε ένα πεντικιούρ σε λευκό ή nude τόνο για να και απόφυγε τα κόκκινα-πορτοκαλί νύχια, γιατί έτσι θα είναι πιο κομψό το αποτέλεσμα.
  • Πρόσεξε τις κλωστές από τα ρούχα σου, μην μπερδευτούν στα στρας, γιατί θα τα καταστρέψεις και δεν κάνει!

Tσέκαρε τα must-have παπούτσια της νέας σεζόν.

  • Φρόντισε τα πόδια σου να είναι φρσκοπλυμένα όταν τα φορέσεις, γιατί πάνω στο ύφασμα θα μείνουν αντιαισθητικές κηλίδες.
  • Για να μην αποκοπούν τα στρας, μπορείς να τα περάσεις από πάνω με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών.