Chrysostomos Jewels: Τα Νο1 χειροποίητα κοσμήματα για άντρες με στυλ

Θα δημιουργήσεις ξεχωριστές all-day εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Chrysostomos Jewels: Τα Νο1 χειροποίητα κοσμήματα για άντρες με στυλ

Μια φράση είναι αρκετή για να δείξει ξεκάθαρα τη μεγάλη επιτυχία της Chrysostomos Jewels, που εδώ και 6 χρόνια δημιουργεί τα πιο στυλάτα αντρικά κοσμήματα της αγοράς: “Οι γυναίκες έχουν δανειστεί από καιρό τα πουκάμισα των συντρόφων τους, τώρα ήρθε η ώρα να δανειστούν και τα κοσμήματά τους”! Τι σημαίνει αυτό;

Κομμάτια με άποψη, δυναμισμό και μοναδικό design θα μεταμορφώσουν αυτόματα την εμφάνιση κάθε άντρα, που θέλει να ξεχωρίσει με το μοναδικό του στυλ.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας αλλά και με δημιουργίες που κάνουν εύκολα fashion statement τα κοσμήματα Chrysostomos Jewels θα απογειώσουν και το πιο minimal look, ενώ θα τονίσουν τον αντρικό δυναμισμό με τρόπο μοναδικό και γοητευτικό. Τόσο πολύ, μάλιστα, που τα λατρεύουν και οι... γυναίκες!

Η ιστορία της Chrysostomos Jewels

Η έλλειψη στην ελληνική αγορά το 2018 για ποιοτικά αντρικά κοσμήματα έδωσε την ιδέα στη Chrysostomos Jewels να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της κατασκευής χειροποίητων αντρικών κοσμημάτων, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υλικών, για να διαλέξεις το κόσμημα που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

Με έμφαση στη χειροποίητη κατασκευή και την άριστη ποιότητα υλικών, τα αντρικά κοσμήματα Chrysostomos Jewels θα γίνουν το κύριο αξεσουάρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου ή αυτό το κομμάτι που θα παίξει υποστηρικτικό ρόλο στο look σου.


Βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια με την υπογραφή Chrysostomos Jewels θα αναδείξουν το προσωπικό σου στυλ και θα βάλουν αυτή την απαραίτητη πινελιά που χρειάζεσαι για να τονίσεις την αρρενωπότητα και τη γοητεία σου.

Άριστη ποιότητα και ξεχωριστό design

Τώρα, πιο εύκολα από ποτέ, ο άντρας τού σήμερα έχει τη δυνατότητα να εκφράσει πτυχές του χαρακτήρα του μέσω των επιλογών των αξεσουάρ του. Η ελληνική εταιρεία Chrysostomos Jewels δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα αντρικά κοσμήματα από φυσικές ορυκτές πέτρες (όνυχα, ηφαιστειακή λάβα, μάτι της τίγρης, μάτι της γάτας, αιματίτη, αχάτη, χαολίτη, κ.ά.), από όλο τον κόσμο, που έχουν επιλεγεί με προσοχή και αγάπη.

Επίλεξε, λοιπόν, ανδρικά κοσμήματα στα χρώματα, τα σχέδια και τα υλικά που σου ταιριάζουν και ανάδειξε αυτό που σε κάνει ξεχωριστό. Τώρα μπορείς!

Όλα τα βραχιόλια και τα κολιέ Chrysostomos Jewels είναι one-of-a-kind κοσμήματα, που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρείας, από ανθρώπους με μεράκι για το κόσμημα. Μοναδικές δημιουργίες σε πολλά σχέδια και υλικά θα σου χαρίσουν ελευθερία έκφρασης, ενώ υπόσχονται να σε βοηθήσουν να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, καλύπτοντας κάθε γούστο και στυλ.

Μάλιστα, τα Chrysostomos Jewels "πρωταγωνίστησαν" και στο editorial ΚΟΣΜΗΜΑ του youweekly.gr, με κομμάτια που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

chrysostomos jewels

chrysostomos jewels

Κοσμήματα για το τέλειο αντρικό στυλ

Η συλλογή από ανδρικά κοσμήματα Chrysostomos Jewels σού προσφέρει μια πληθώρα επιλογών, για να δώσεις στην εμφάνισή σου δυναμική κομψότητα και αρρενωπή γοητεία όπως αρμόζει στην προσωπικότητά σου.

Στη συλλογή Chrysostomos Jewels θα βρεις βραχιόλια με πέτρες, δέρμα ή πλεκτά, κολιέ, αλυσίδες, ροζάρια και φυσικά δαχτυλίδια ατσάλινα και ασημένια, δημιουργώντας κάθε φορά διαφορετικά looks ανάλογα με την περίσταση.

Επιπλέον, εκτός από κοσμήματα, στην Chrysostomos Jewels θα ανακαλύψεις τσάντες από άριστης ποιότητας ελληνικά δέρματα αλλά και αντρικά αξεσουάρ, που θα ολοκληρώσουν το στυλ σου! Μάλιστα, σημείωσε ότι φέτος για πρώτη χρονιά παρουσιάστηκε και η γυναικεία συλλογή κοσμημάτων Chrysostomos for Ladies, που θα κυκλοφορήσει επίσημα το καλοκαίρι του 2024.

Να θυμάσαι, ότι είτε αναζητάς αντρικά κοσμήματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα είτε προτιμάς κάτι πιο διακριτικό για σένα ή για δώρο, η συλλογή Chrysostomos Jewels σίγουρα δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο και φυσικά ό,τι διαλέξεις θα μείνει αναλλοίωτο στον χρόνο και θα το φοράς για πάντα.

Ανακάλυψε την Chrysostomos Jewels μέσα από το δίκτυο των 9 καταστημάτων της σε Αττική, Κόρινθο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Χανιά, καθώς επίσης και από το επίσημο e-shop της chrysostomos-jewels.com.

Πλούσια συλλογή Chrysostomos Jewels

μαύρο αντρικό βραχιόλι

Χειροποίητο βραχιόλι με οψιδιανό, €44 - Θα το βρεις εδώ

δερμάτινο αντρικό βραχιόλι

Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι, €34 - Θα το βρεις εδώ

αντρικό βραχιόλι με χάντρα

Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι με μπλε χάντρα - Θα το βρεις εδώ

πολύσειρο αντρικό βραχιόλι

Χειροποίητο πολύσειρο βραχιόλι, €34 - Θα το βρεις εδώ

αντρικό βραχιόλι με χάντρες

Χειροποίητο βραχιόλι με όνυχα, €34 - Θα το βρεις εδώ

κολιέ chrysostomos

Χειροποίητο κολιέ με όνυχα, €58 - Θα το βρεις εδώ

κολιέ με σταυρό

Χειροποίητο κολιέ-ροζάριο με αχάτη, €108 - Θα το βρεις εδώ

κολιέ chrysostomos

Χειροποίητο κολιέ-ροζάριο με αχάτη, €96 - Θα το βρεις εδώ

Info