Καλοκαίρι 2024: Αυτά είναι τα μαγιό που θα βλέπεις παντού

Πριν κλείσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου δες εδώ τις τάσεις των μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.

Unsplash
Unsplash

Όλοι αγαπούν τις καλοκαιρινές διακοπές, ωστόσο ηβαλίτσα είναι μια διαδικασία που συχνά μας αγχώνει. Γι' αυτό εμείς βρήκαμε τα must have μαγιό της σεζόν (δες επίσης τα 8 floral φορέματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι), για να σε απαλλάξουμε απ' το άγχος και να σε βοηθήσουμε να παραμείνεις στιλάτη όλο το καλοκαίρι.

Αν αγαπάς τις τάσεις και τη μόδα φρόντισε να εντάξεις στη shopping list σου κάποιο από τα παρακάτω μαγιό για να γίνεις το it girl του καλοκαιριού.

Ιωσηφίδου Ελένη

Ρετρό ή το μαγιό της πολυτέλειας

Τα μαγιό φέτος ακολουθούν την τάση της ήσυχης πολυτέλειας με μία ρετρό πινελιά. Στο προσκήνιο έρχονται τα πιο διαχρονικά σχέδια, με διακριτικές και κομψές λεπτομέρειες. Για τους minimalists που σίγουρα θα λατρέψουν αυτό το trend, η τάση επιβάλλει μονοχρωμία, ολόσωμα μαγιό με διακριτές ρίγες σε διαφορετικές αποχρώσεις και ψηλόμεσα μπικίνι συνδυασμένα με balconette tops. Όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν την κομψότητα δίνοντας playful χαρακτήρα, θα επιλέξουν μαγιό με έντονα λουλούδια.


Η δική μας πρόταση:

Luna Splendida, Blue Sense ολόσωμο μαγιό

Μαγιό ολόσωμο μαύρο

θα το βρεις εδώ

Λάμψη και Υφές

Το έντονο texture και τα λαμπερά υφάσματα είναι ένα ακόμα trend της σεζόν και όχι άδικα αφού τα τελευταία χρόνια η λάμψη και οι υφές βρίσκονται στο προσκήνιο τόσο του fashion όσο και του beauty κόσμου. Ριπ υφάσματα, μαγιό που δίνουν την αίσθηση του πλεκτού και υφές με γυαλάδες θα κατακλύσουν τις παραλίες. Για έξτρα λάμψη αλλά και για πιο εκκεντρικά looks ολοκλήρωσε το σύνολο σου με την προσθήκη κοσμημάτων.


Η δική μας πρόταση:

Favela.gr Γυναικείο Μαγιό MC2 Saint Barth

Μαγιό με σχέδια

Θα το βρεις εδώ

Στράπλες tops

Αν αναζητάς το ιδανικό μαγιό για να μαυρίσεις χωρίς "σημάδια" αυτή η τάση είναι για σένα. Το στράπλες ή αλλιώς bandeaus μαγιό είναι και πάλι trend και είναι η πρώτη επιλογή για όσους επιθυμούν να είναι άνετοι, στιλάτοι και μαυρισμένοι.


Η δική μας πρόταση:

Luna Splendida, Blue Sense μπικίνι strapless

Στράπλες μαγιό

Θα το βρεις εδώ

Φυσικά χρώματα

Η ήσυχη πολυτέλεια κέρδισε και τις τάσεις στα μαγιό. Για αυτό φέτος στις παραλίες δε θα δούμε τις neon αποχρώσεις των προηγούμενων σεζόν, αλλά χρώματα που εναρμονίζονται με το περιβάλλον. Γήινα, γαλάγια, πράσινα και καφέ είναι τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού.


Η δική μας πρόταση:

Favela.gr Γυναικείο μαγιό Calvin Klein

Μαγιό μπικίνι καφέ

Θα το βρεις εδώ