Summer florals: 8 λουλουδάτα φορέματα για να φοράς κάθε μέρα το καλοκαίρι

Μίνι, μίντι ή μάξι βάλε την τάση στην καθημερινότητά σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που δυσκολευόμαστε να αντισταθούμε, αυτό είναι τα φλοράλ φορέματα. Τόσο πολύ που, αν κοιτούσατε τις ντουλάπες μας, θα έμοιαζαν με εντυπωσιακά ανθισμένους κήπους! Συνεχίζοντας την επιδρομή τους στο καθημερινό μας στυλ και μετά την άνοιξη, τα λουλουδάτα φορέματα δεν λείπουν από τα summer looks μας - σε λουλούδια διάφορων μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων. Οπότε τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία σου για να ανακαλύψεις τα φλοράλ φορέματα Alexander & Jacob, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτή την... εμπριμέ αίσθηση που χρειάζεσαι τους επόμενους μήνες.

Με σχέδια πέρα από τα συνηθισμένα, τα φλοράλ φορέματα Alexander & Jacob θα τραβήξουν την προσοχή σου με τα ιδιαίτερα σχέδια και τους μοντέρνους συνδυασμούς τους, με βασικό τους χαρακτηριστικό την πρωτοτυπία στο design, που αυτόματα δημιουργούν unique looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Μίνι, μίντι ή μάξι, τα φλοράλ φορέματα είναι συνώνυμα με τον ζεστό καιρό είτε μείνεις στην πόλη για τις all-day βόλτες σου είτε φύγεις για διακοπές σε κάποιο νησί, είναι τα πρώτα κομμάτια που θα πακετάρεις στη βαλίτσα σου. Σίγουρα ανυπομονείς να τα φορέσεις, αλλά οι Alexander & Jacob προτάσεις θα σε κάνουν να τα λατρέψεις κιόλας.


Φέτος οι τάσεις μάς δείχνουν φλοράλ φορέματα σε συνδυασμούς με άλλα prints, απλικέ λουλούδια πάνω σε μοδάτα ριγέ shirt-dresses αλλά και μεγάλα ανθισμένα μοτίβα που κερδίζουν τις εντυπώσεις πάνω σε ανοιχτόχρωμους καμβάδες. Το καλό νέο εδώ είναι ότι όλες αυτά τα must-have φλοράλ φορέματα θα τα βρεις στο Alexander & Jacob, για να τα δοκιμάσεις όλα!

8 φλοράλ φορέματα Alexander & Jacob για να τα φοράς κάθε μέρα
φόρεμα alexanderjacob.com

Μίντι με μαργαρίτες, €105 - Θα το βρεις εδώ

φλοράλ φόρεμα με ζώνη  alexanderjacob.com

A line με ζώνη, €104 - Θα το βρεις εδώ

ριγέ φόρεμα με λουλούδια  alexanderjacob.com

Shirt-dress με απλικέ λουλούδια, €169 - Θα το βρεις εδώ

μπλε μάξι φόρεμα  alexanderjacob.com

Δαντελένιο, €245 - Θα το βρεις εδώ

ροζ κλος φόρεμα  alexanderjacob.com

Κλος, €175 - Θα το βρεις εδώ

shirt dress  alexanderjacob.com

Με broderie, €169 - Θα το βρεις εδώ

φόρεμα  alexanderjacob.com

Με αντιθέσεις, €132 - Θα το βρεις εδώ

δαντελένιο πράσινο φόρεμα

Lace, €175 - Θα το βρεις εδώ

Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή Alexander & Jacob


Εάν τα φορέματα δεν είναι πρώτα στις προτιμήσεις σου, αλλά η άριστη ποιότητα, το ιδιαίτερο design και ο unique χαρακτήρας των ρούχων είναι βασικά χαρακτηριστικά στις in fashion επιλογές σου, τότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τη μοδάτη συλλογή Alexander & Jacob, μέσα από κομμάτια που θα φοράς για χρόνια, ενώ σημείωσε ότι καλύπτει και μεγάλα μεγέθη.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

total look alexanderjacob.gr

Τσέκαρε 5 summer trends που θα φοράς στο repeat.

Πλισσέ φούστα

πλισέ φούστα  alexanderjacob.com

Off-white, €149 - Θα την βρεις εδώ

Το #tenniscore style είναι Νο1 τάση του καλοκαιριού, οπότε μια πλισσέ φούστα είναι top choice.

Κάπρι παντελόνι

ριγέ παντελόνι  alexanderjacob.com

Με ρίγες, €79 - Θα το βρεις εδώ

Τα capri, φαρδιά ή στενά, έρχονται απευθείας από τα 90s, για να προσγειωθούν στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Ένα ριγέ κομμάτι, θα σου θυμίσει την κομψότητα της Coco Chanel!

Polo

πόλο μπλουζάκι  alexanderjacob.com

Πλεκτό, €85 - Θα το βρεις εδώ

Θα σου θυμίσει τα σχολικά ή πανεπιστημικά σου χρόνια, αφού φέτος οι τάσεις έχουν νοσταλγική διάθεση. Αυτό το μπλουζάκι θα κάνει από μόνο του δήλωση μόδας!

Tweed σακάκι

σακάκι  alexanderjacob.com

Με χρυσαφί κουμπιά, €125,30 - Θα το βρεις εδώ

Είναι η Νο1 τάση του quiet luxury style, αφού με το τζιν παντελόνι σου θα δημιουργήσεις μια εμφάνιση που θα δείχνει πολυτελής!

Denim shirt

τζιν πουκάμισο  alexanderjacob.com

Τζιν πουκάμισο, €51 - Θα το βρεις εδώ

Το τζιν πουκάμισο θα σε βοηθήσει φέτος να δημιουργήσεις total denim looks< που είναι huge trend του καλοκαιριού. Σε dark denim, θα αναδείξει τη φινέτσα σου.

Who is Who

Ο Ιωάννης Τοπάλογλου ξεκίνησε με μία πλεκτομηχανή στη Θεσσαλονίκη το 1968 παράγοντας διαχρονικά και ποιοτικά ρούχα για την κομψή γυναίκα. Στρέφοντας το βλέμμα προς τις αγορές του εξωτερικού, ολοκληρώνει με επιτυχία 25 χρόνια εξαγωγών ενισχύοντας παράλληλα δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται.

Το 1997 με τη σύζυγό του Παναγιώτα Αντωνιάδου αποφασίζουν να εισέλθουν δυναμικά στην ελληνική μόδα αλλάζοντας το όνομα της εταιρείας, εμπνεόμενοι από τους δύο μικρούς υιούς Αλέξανδρο και Ιάκωβο. Αυτό που ξεχωρίζει την Alexander & Jacob είναι η μοναδικότητα και ποιότητα των ρούχων της συλλογής.

Ο Ιωάννης και Παναγιώτα Τοπάλογλου περνούν στην επόμενη γενιά την γνώση και αγάπη για το καλό ύφασμα, καθώς και την άριστη ραφή, συνεχίζοντας έτσι την κληρονομιά της οικογενειακής τέχνης.

Highlight: Έχοντας σαν προτεραιότητα την ποιότητα, η A&J χρησιμοποιεί πιστοποιημένες βαφές χωρίς χημικές ουσίες και αλλεργιογόνα, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον και την υγεία του δέρματος.

Info