Θα φύγεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Tips για να μην κουβαλήσεις πάλι τα πάντα μαζί σου!

Θα φύγεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Tips για να μην κουβαλήσεις πάλι τα πάντα μαζί σου!
Είσαι αναποφάσιστη για το τι ρούχα θέλεις να πάρεις μαζί σου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Καταλαβαίνουμε ότι θα ΄θελες να χωρέσεις όλη τη ντουλάπα σου μέσα σε μία βαλίτσα, αλλά πρέπει να σκεφτείς λογικά και να πάρεις μόνο τα απαραίτα!

Εμείς θα σου δώσουμε ένα χέρι βοηθείας με τις συμβουλές μας:

-Για αρχή διάλεξε μία μικρή βαλίτσα για να βάλεις τα πράγματα που θα χρειαστείς. Αν πάρεις μεγάλη, τότε θα την γεμίσεις, είναι σίγουρο!

-Φρόντισε τα κομμάτια που θα πάρεις μαζί σου να ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους και να συνδυάζονται. Σκέψου λευκά, μαύρα και neutral κομμάτια και πρόσθεσε πινελιές χρώματος με τα αξεσουάρ σου.

-Πάρε μαζί σου περισσότερα επάνω, παρά κάτω μέρη. Τα tops δεν ζυγίζουν τόσο και επιπλέον, τα παντελόνια και οι φούστες μπορούν να φορεθούν παραπάνω από μια φορά σε αντίθεση με τις μπλούζες.

-Τέλος, τοποθέτησε το κάθε outfit επάνω στο κρεβάτι σου, ώστε να μπορέσεις να τα δεις συνολικά. Στη συνέχεια, τύλιξε ξεχωριστά το κάθε look (χωρίς τα παπούτσια φυσικά). Tα ρούχα είναι λιγότερο πιθανό να τσαλακωθούν με αυτόν τον τρόπο και κάθε σύνολο θα είναι έτοιμο να το φορέσεις. Φρόντισε να φορέσεις τα πιο βαριά σου παπούτσια στο ταξίδι, ώστε να μη χρειαστεί να τα μεταφέρεις.

Τώρα, είσαι έτοιμη να αποδράσεις στην εξοχή... ή όπου αλλού πας!

fashion