Έγκυος με στυλ! Η Βίκυ Καγιά μας ανοίγει την ντουλάπα της στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Έγκυος με στυλ! Η Βίκυ Καγιά μας ανοίγει την ντουλάπα της στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης
«Δεν είμαι fashion addict, δεν υπακούω τυφλά στις τάσεις!»

H δεύτερη σεζόν του «Shopping Star» θα είναι (σε) ενδιαφέρουσα. Τον Φεβρουάριο η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο Ηλίας Κρασσάς περιμένουν τον μικρό τους πρίγκιπα, με την όμορφη Βίκυ να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της με τα τελευταία trends της μόδας! διαβάστε παρακάτω...



Το Youweekly.gr τρύπωσε στην ντουλάπα της fashion icon και σας παρουσιάζουμε τα κομμάτια της συλλογής της που ξεχωρίσαμε:

Ultra violet

 

«Δεν είμαι fashion addict. Δεν υπακούω τυφλά στις τάσεις και δεν αντιγράφω καμία style blogger. Έχω το δικό μου στυλ», δηλώνει η παρουσιάστρια του Star Channel. Αυτή τη σεζόν, ως fashion icon ξεχωρίζει τα dark χρώματα και τις αποχρώσεις του μοβ – από το καφέ της σκουριάς μέχρι το μελιτζανί. Ταιριάζουν με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα ξανθά της μαλλιά και της χαρίζουν ένα φρέσκο gothic στυλ που η ίδια αποθεώνει μέσα από τοπ, φούστες και ολόσωμες φόρμες σε σχέδια που δεν την καταπιέζουν στην εγκυμοσύνη.



Η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop Mod'Art International και ambassadress της Radiant Professional επέλεξε τοπ (€49,90) και πλεκτή φούστα (€119), όλα Maison Scotch (από τα καταστήματα Collective).



Με purple ολόσωμη φόρμα και τζάκετ Yiorgos Eleftheriades (€310 και €320, ενδεικτικές τιμές) και μαύρα πέδιλα (παρόμοια θα βρεις στα Tsakiris Mallas με €99).



Με τοπ και κλος φούστα Υιοrgos Eleftheriades (€170 και €190 ενδεικτικές τιμές).

Girly φορέματα

Η αδυναμία της στα εμπριμέ floral φορέματα σε κλος γραμμή και σε mini μήκος δεν κρύβεται. Η Βίκυ δηλώνει φανατική της Mary Katrantzou και των ψυχεδελικών της prints, ενώ εξίσου γοητευτικά βρίσκει και τα bohemian μοτίβα του οίκου Etro. Ίσως επειδή ανεβάζουν την ψυχολογία της, χαρίζοντας χαριτωμένες πινελιές σε κάθε πρωινή της εμφάνιση, ίσως επειδή κάνουν την καθημερινότητά της πιο πολύχρωμη. Όπως σημειώνει και η ίδια «η μόδα είναι κάτι παραπάνω από ρούχα και στυλ. Είναι θέμα κουλτούρας και διάθεσης!».



Με γαλάζιο πουά φόρεμα (παρόμοιο θα βρεις στα Zara με €49,95) και πέδιλα (παρόμοια θα βρεις στα H&M με €29,99).



Με mini εμπριμέ φόρεμα Karl Lagerfeld (παρόμοιο θα βρεις στα Lynne με €49,90, στο AVENUE). Τα κοσμήματα είναι KΛRKΛLIS και τα πέδιλα Stuart Weitzman.



Στα παρασκήνια της εκπομπής, με φόρεμα H&M (€29,99).

Black & leopard

«Η μόδα παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου, έχει καλλιεργήσει τον χαρακτήρα μου και τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Η μόδα είναι θέμα αισθητικής, βγαίνει από μέσα μας», τονίζει. Είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες. Η Βίκυ λατρεύει τα ρούχα των Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, Christopher Kane αλλά και του οίκου Max Mara, ενώ από Έλληνες σχεδιαστές προτιμά τις δημιουργίες Stelios Koudounaris, Yiorgos Eleftheriades, Mi-Ro, Deux Hommes.



Με μπλούζα-φούτερ (€14,99) και σούπερ skinny τζιν (€14,99), και τα δύο από τη συλλογή της Heidi Klum για τη Lidl Hellas.



Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με μαύρο φόρεμα (παρόμοιο θα βρεις στη σειρά Makis Tselios Y.W. με €83,60 στα Kattis Fashion) και μποτάκια, Cesare Paciotti, Καλογήρου.