Αθηνά Οικονομάκου: Πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα! Οι κιτς εμφανίσεις και η αναβάθμιση σε στιλάτη μανούλα

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα! Οι κιτς εμφανίσεις και η αναβάθμιση σε στιλάτη μανούλα
Είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών, και όπως όλα δείχνουν πως θα είναι και από τις πιο stylish εγκυμονούσες αν όχι η νούμερο 1!

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, την οποία είτε αντιπαθείς (για το ότι έχει γυρίσει όλο το κόσμο) είτε συμπαθείς (γιατί είναι ένα κορίτσι από την επαρχία που ήρθε στην πρωτεύουσα και τα κατάφερε) δεν μπορείς να αρνηθείς ότι έχει στιλ! διαβάστε παρακάτω...

Είναι γεγονός! Παντρεύτηκε σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε για πρώτη φορά προσκλητήριο και βέρες!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Εμείς στο Youweekly.gr αποφασίσαμε μετά από εντατικές συσκέψεις να επικεντρωθούμε στο στιλ της Αθηνάς και την εξέλιξή της. Από την παρθενική της εμφάνιση στο «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» το 2007 μέχρι και σήμερα, η καλλονή με το γυμνασμένο σώμα και το φανταστικό μαλλί δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι με το «κίτρινο» ξανθό που δεν ήταν ενημερωμένο για τη μόδα!

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Η εντυπωσιακή μπομπονιέρα και ο λαμπερός στολισμός από τον χώρο της δεξίωσης!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:



Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό μήνυμα του αδερφού της λίγο μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!


Είμαστε στο 2007 και βλέπουμε ένα ακόμα κορίτσι που προσπαθεί να κάνει την διαφορά: Σέξι φωτογραφίσεις, ξανθά μαλλιά και ένα αστέρι οδεύει προς την... γέννηση!

Γάμος Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η κουμπάρα του ζευγαριού είναι πασίγνωστη ηθοποιός! Δεν θα βρείτε ποια…




Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Έχουμε φτάσει στο 2008 και μέσα από την «Ζωή της άλλης» η Αθηνά Οικονομάκου κάνει το μεγάλο μπαμ: Τα κανάλια ασχολούνται μαζί της, εκείνη βάφει τα μαλλιά της καστανά και ξεκινάει να προσέχει την διατροφή της! Και όπως σωστά μάντεψες... ένα αστέρι γεννήθηκε!



Καλεσμένη στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου η Βάσω Λασκαράκη! Η φωτογραφία τους μέσα από την δεξίωση!

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία αφού στην πορεία (για την ακρίβεια περίπου το 2013) μετά από πολλά σκαμπανευάσματα στην προσωπική της ζωή ( Δειτε όλους τους πρώην της Οικονομάκου εδώ) γνωρίζει τον άντρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο και ξεκινάει να ζει την ζωή της για εκείνη: Γυμνάζεται, προσέχει την διατροφή της, ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας και δείχνει την αγάπη της για το boho στιλ.

Επειδή από εκείνη την στιγμή και μετά, κάθε εμφάνιση της Αθηνάς αξίζει και ξεχωριστό θέμα, μαζέψαμε τις καλύτερες (ναι, ναι και εκείνη όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών) και σας τις παρουσιάζουμε:

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Όλες οι φωτογραφίες από το bachelor party της ηθοποιού! Δείτε τις για πρώτη φορά!






Ιωάννα Τούνη: Δείτε για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι στην Θεσσαλονίκη της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του My Style Rocks! (Photos)




Πρόβα νυφικού για την Ελεονώρα Μελέτη! Πιο όμορφη από ποτέ η παρουσιάστρια!


«Αν κάναμε σeξ με τον Νίκο δεν θα είχε αλλάξει τίποτα!» Η Άννα Βίσση μιλά πρώτη φορά για την ερωτική της ζωή με τον Καρβέλα!

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στην πρώτη εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλίτσα η οποία μας γέμισε χαμόγελα:



Για το τέλος κρατήσαμε τις φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο που έγινε κρυφά από όλους το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο Μάνης! Δείτε την να φοράει το εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα εδώ..

Bonus info: Μιας και πιάσαμε τις εγκυμονούσες της showbiz την Δούκισσα Νομικού την θυμάστε πως ήταν στο παρελθόν; Καρέ – καρέ η μεταμόρφωσή της από φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ σε λαμπερή diva της ελληνικής σόουμπιζ! Δείτε εδώ