Σάσα Σταμάτη: Η εμφάνισή της με outfit εμπνευσμένο από την …Καλογρίδη! Το look που μας δίχασε!

Σάσα Σταμάτη: Η εμφάνισή της με outfit εμπνευσμένο από την …Καλογρίδη! Το look που μας δίχασε!
Όλα και πιο συχνά βλέπουμε τη Σάσα Σταμάτη το τελευταίο διάστημα να απολαμβάνει τις χαλαρές της βόλτες επιλέγοντας στιλάτα outfits.

Εξάλλου, φέτος βρίσκεται εκτός «Πρωινού» και αυτό, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην εφημερίδα, της επιτρέπει να χαλαρώνει περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω...

Για μία ακόμα φορά, οι φωτογράφοι εντόπισαν τη δημοσιογράφο να απολαμβάνει τη βόλτα της για καφέ στη Γλυφάδα και φυσικά η εμφάνισή της μας τράβηξε την προσοχή.

Η Κατερίνα Καινούργιου ντύθηκε (όντως) χριστουγεννιάτικο δέντρο και κατάφερε να κάνει την πιο κιτς της εμφάνιση!



Η Σταμάτη είναι από τις γυναίκες που παρακολουθούν τις τάσεις της μόδας και φροντίζει να ενσωματώνει στα outfits της εκείνες που ταιριάζουν στον εκρηκτικό της χαρακτήρα, το ταμπεραμέντο της αλλά και τη ψιλόλιγνη σιλουέτα της.

Η Ελένη Τσολάκη με το πιο hot παντελόνι της σεζόν! Το stradivarius statement κομμάτι που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!



Δεν είναι τυχαίο, ας πούμε, ότι στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της έχει φορέσει κολάν: στη μία περίπτωση ένα στενό vinyl παντελόνι και στις άλλες δυο με μαύρο και κόκκινο κολάν , αλλά πραγματικά αυτή τη φορά έκανε μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή που... μας δίχασε!

Τι αρέσει στους άντρες να φοράμε: Δεν είναι αυτά που περιμένεις!

Η Σάσα φόρεσε το αθλητικό της φλοραλ κολάν, αυτό δηλαδή που θα φορούσαμε στο γυμναστήριο, με ένα μαύρο t-shirt, ένα κοτλέ κοντό jacket σε μουσταρδί απόχρωση και λευκά ψηλοτάκουνα ankle boots. Πρόκειται, βεβαίως, για ένα τολμηρό συνδυασμό που όμως «λειτούργησε» αρμονικά στο σύνολό της, ωστόσο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η πρώτη διδάξασα στο πώς να φορέσεις ένα αθλητικό κολάν με ψηλοτάκουνα είναι η Νατάσα Καλογρίδη!



Η πρώην παίκτρια του “Nomads”, να σου θυμίσω, είχε αναχωρήσει για Φιλιππίνες φορώντας ένα cropped κολάν με floral tropic prints μ’ ένα top με βολάν και φούξια γόβες!

Η Νατάσα Καλογρίδη λίγο πριν αναχωρήσει για Παλαούν... με απόλυτο στιλ!

Joytv.gr