Oι ωραιότερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη τη χρονιά που πέρασε και πρέπει να τις αντιγράψεις!

Oι ωραιότερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη τη χρονιά που πέρασε και πρέπει να τις αντιγράψεις!

Style done right

Μαζί με την αλλαγή concept στην εκπομπή, με χαρά παρατηρήσαμε και αλλαγή στο look της ξανθιάς, δημοφιλούς παρουσιάστριας. Πιο λιτές γραμμές, πιο επίκαιρα cuts, πιο βασική χρωματική παλέτα και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις συνθέτουν μια συνολική εικόνα πολύ κομψότερη από παρελθούσες χρονιές. Αυτά είναι τα αγαπημένα μας highlights του πρώτου μισού της σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η εορταστική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μας άρεσε πολύ!

Girly Sexy
Αν δεν είσαι 20 χρονών, το κοριτσίστικο σέξι είναι ένα ρίσκο. Όχι αν παίζεις σωστά τα χαρτιά σου. Κι εδώ η Ελένη Μενεγάκη κατέβασε φουλ του άσου. Φόρεσε ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα στο πολύ hot φέτος μπορντό χρώμα, με κόψιμο shirt dress κόψιμο και girly βολάν σε σωστά σημεία. Κι επειδή οποιοδήποτε άλλο παπούτσι θα σοβάρευε πολύ το ρούχο (που και πάλι ωραίο θα ήταν), φόρεσε 70ς βελούδινα παστέλ ροζ chunky πέδιλα που και κολάκευαν τα καλλίγραμμα πόδια της και έδιναν έξυπνα μια Lolita νότα.

Casual Chic
Το να δείχνει μια γυναίκα κομψή με τζιν, πουλόβερ και μποτάκια είναι δύσκολο στοίχημα. Εδώ η Ελένη το πετυχαίνει τέλεια. Το τζιν έχει σκούρα απόχρωση και στενή (αλλά όχι, πολύ εφαρμοστή γραμμή), το γκρι πουλόβερ είναι διακριτικά διαφανές και metallic και συνδυάζεται άψογα με απλό μαύρο φανελάκι και τα μποτάκια με ιδανικό σε ύψος και πάχος τακούνι (μας άρεσαν πολύ τα κορδόνια). Και πως πασπαλίζεις αυτό το look με λίγη παραπάνω κομψότητα; Με ένα chic σινιόν και λιτά σκουλαρίκια. Well done!

Δείτε ακόμη: H Gigi Hadid φόρεσε αυτό το πλεκτό ζιβάγκο από τα H&M που πηγαίνει με όλα

Ψηλές Μπότες το Πρωί
Φοριούνται οι ψηλοτάκουνες μπότες ως το μηρό όσο ο ήλιος ακόμα ψηλά; Η απάντηση είναι καταφατική και το συγκεκριμένο look της Ελένης ένα καλό παράδειγμα για το πως. Με shirt dress με print, οπάκ καλσόν και λιτό μακιγιάζ και χτένισμα. Προφανώς και παίζει ρόλο η επιλογή της μπότας. Εδώ, το καφέ χρώμα με τα cowboy εξώραφα γαζιά και το μέτριο χοντρό τακούνι την κάνουν απολύτως κατάλληλη για πρωινές ώρες.

Jewel Tones
Είμαστε πάντα στο πλευρό των γυναικών που τολμούν χρώματα εκτός μαύρου τους χειμερινούς μήνες. Μια έξυπνη και εντυπωσιακή επιλογή είναι οι αποχρώσεις που παραπέμπουν σε πολύτιμους λίθους ή μέταλλα. Σε αυτό το look η Ελένη συνδύασε σωστά χρυσό (τόσο όσο λαμπερό) τοπ (έξτρα μπόνους για τα μακριά μανίκια και τον κλειστό λαιμό) με ρουμπινί βελούδινο παντελόνι. Θα της δώσουμε κι άλλο πόντο για τις λουστρίνι γόβες σε κοντινή με το παντελόνι απόχρωση.

Δείτε ακόμη: Οι πιο στιλάτες ιδέες: Αυτό είναι το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση!

Winter White
Δύο αγαπημένες μας τάσεις συνδυάζονται σε αυτό το look. Τα λευκά και off white ρούχα στην καρδιά του χειμώνα (και μέσα σε μια θάλασσα από μαύρα και γκρι) και η ενσωματωμένη κάπα σε φορέματα ή μπλούζες (ιδίως σε λευκό χρώμα -ποιος μπορεί να ξεχάσει το Tom Ford της Gwyneth Paltrow). Θα προτιμούσαμε η φούστα να είναι πιο φαρδιά και χωρίς σκίσιμο, αλλά εφόσον έχει τη γραμμή που έχει, οι μπότες σε γλυκό cafe au lait χρώμα είναι σωστή επιλογή. Αν είχαν και κάπως πιο χοντρό τακούνι, θα ήταν ιδανικές.

Πηγή: Instyle.gr