Οι πιο στιλάτες ιδέες: Αυτό είναι το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση!

Οι πιο στιλάτες ιδέες: Αυτό είναι το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση!

Πότε ήταν τελευταία φορά που αγοράσατε ένα βραδινό τσαντάκι;

Θυμηθείτε την ημέρα που αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα βραδινό τσαντάκι, -γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι από τα κομμάτια που αγοράζουμε κάθε μέρα. Διαβάστε παρακάτω...

Συνήθως όταν πρόκειται να σχεδιάσουμε μια βραδινή εμφάνιση η σκέψη μας πάει ως εξής. Πρώτα ψάχνουμε το τέλειο για εμάς φόρεμα, μετά τα τέλεια παπούτσια, και στην συνέχεια ανταλλάσσουμε μηνύματα και απόψεις με τις φίλες μας για τα κοσμήματα, τα μαλλιά και το make up.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα Flat παπούτσια του 2018 που θα γίνουν sold out!

Kαι όταν όλα αυτά ολοκληρωθούν, είμαστε σχεδόν έτοιμες για το πάρτι ή την έξοδο. Εκτός από ένα βασικό σημείο στην ιστορία, που για κάποιο λόγο θυμόμαστε πάντα τελευταίο. Το τσαντάκι.

Story of your life? Αν αυτό το σενάριο σου είναι πολύ οικείο τότε ξέρεις πως είναι, όταν τελευταία στιγμή ψάχνεις ένα τσαντάκι, μικρό σαν clutch, με αλυσίδα για να μπορείς να το κρεμάσεις στον ώμο και να καλύψεις όπως όπως το κενό στο τέλεια προσχεδιασμένο outfit. Τι τσαντάκι όμως να διαλέξεις για τις γιορτινές και glam εμφανίσεις των ημερών; Ποιο στυλ είναι το πιο κατάλληλο για να αναδείξει το κάθε ξεχωριστό σύνολο και ρούχο; Eμείς δημιουργήσαμε ένα μίνι οδηγό για να βρεις το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για το look σου.

1 Αν πρόκειται να φορέσετε έξτρα μακριά μανίκια ή bell sleeves, το τσαντάκι που χρειάζεστε είναι ένα που να θυμίζει πουγκί.

Αν το φόρεμα ή το τοπ σας διαθέτει εντυπωσιακά μανίκια με όγκο ή μήκος, το τσαντάκι πουγκί με την χαλαρή φόρμα και το μαλακό ύφασμα, διακοσμημένο με όμορφες λεπτομέρειες, δένει αρμονικά με το σύνολο. Η τελική εικόνα θα είναι πολύ κομψή και stylish.

Δείτε ακόμη: Πως θα φορέσετε το little black dress στο φετινό ρεβεγιόν!

2 Αν φορέσετε ένα ντραπέ φόρεμα με τονισμένη μέση, επιλέξτε ένα Wristlet!

Eίναι το μικρό αυτό τσαντάκι με λουρί που κρεμάτε στον καρπό σας. Θυμίζει λίγο πορτοφόλι, μπορεί όμως να αποτελέσει μια όμορφη λεπτομέρεια που θα συνοδεύσει το σικάτο φόρεμα και θα στολίσει τον καρπό σας. Mια τσάντα ώμου με αλυσίδα έκανε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει 80s, αν σας αρέσει όμως υιοθετήστε το.

3 Αν επιλέξετε slip dress, το ιδανικό είναι ένα τσαντάκι ώμου με αλυσίδα.

Απλό και αισθησιακό, το slip dress αναδεικνύει την θηλυκότητα. Το βραδινό τσαντάκι που του πηγαίνει τέλεια είναι ένα που μπορεί να κρεμαστεί στον ώμο. Δεδομένου ότι το slip dress είναι η πιο μίνιμαλ επιλογή και συνήθως διαθέτει τιραντάκια, καλό είναι να κρατήσετε ήσυχους τόνους και στο υπόλοιπο outfit, ενώ η αλυσίδα της τσάντας μπορεί να είναι εντυπωσιακή για να γεμίσει το κενό στους ώμους. Όσο πιο fancy το λουράκι τόσο το καλύτερο.

Δείτε ακόμη: Εορταστικό ωράριο: Μέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων!

4 Aν το φόρεμα σας έχει ψηλή μέση τότε προτιμήστε να κρατήσετε μια τσάντα φάκελο.

Η κλασική γραμμή του empire waist φορέματος επιβάλει μια τσάντα σε επίσης κλασικό σχέδιο. Οι περισσότερες έχουμε έναν φάκελο κάπου στην ντουλάπα, ήρθε η ώρα λοιπόν να τον χρησιμοποιήσουμε.

5 Για το ασσύμετρο φόρεμα επιλέξτε ένα box τσαντάκι

Το σταθερό ορθογώνιο clutch θα φέρει ισορροπία και θα τραβήξει το βλέμμα από την ασυμμετρία του φορέματος, ενώ είναι διαχρονικά κομψό.

6 Με το cocktail φόρεμα σας συνδυάστε μια mini handbag.

Κρατήστε από την λαβή την τσάντα με τον vintage αισθητική. Το φόρεμα αυτό ταλαντεύεται ανάμεσα στο απλό και επίσημο ένδυμα, πράγμα που κάνει την επιλογή τσάντας ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση. Η τσάντα αυτή κρατάει τους τύπους με το σχέδιο της ενώ σε ένα luxurious υλικό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση.

7 Αν η πρόσκληση αναγράφει Dress Code: Βlack Tie και το φόρεμα σας είναι επίσημο και εντυπωσιακό, τότε και το τσαντάκι σας πρέπει να ακολουθεί και να είναι ιδιαίτερα κομψό. Ένα clutch από μπλε βελούδοδείχνει άκρως πολυτελές.

Πηγή: bovary.gr