Αυτά είναι τα Flat παπούτσια του 2018 που θα γίνουν sold out!

Αυτά είναι τα Flat παπούτσια του 2018 που θα γίνουν sold out!

Κάθε παπούτσι που έχει στιλ και κάνει το βάδισμα εύκολη υπόθεση, δεν μπορεί παρά να είναι το αγαπημένο κάθε γυναίκας.

Οι διαδρομές στην πόλη γίνονται πιο ευχάριστες, όταν το ντύσιμό μας μάς χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Όταν με διακριτικότητα, δεν περνά απαρατήρητο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ολίβια Παλέρμο, μια γυναίκα που δεν σταματά να πειραματίζεται με το στιλ της και δημιουργεί τάσεις χωρίς προσπάθεια, μας δίνει στιλιστική έμπνευση για τη νέα χρονιά που σε λίγο θα είναι εδώ.

Δείτε ακόμη: Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Μια νέα συλλογή υποδημάτων για το καλοκαίρι του 2018 έκανε την εμφάνισή της στο σύμπαν της μόδας και η Ολίβια Παλέρμο είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της. Pretty Ballerinas.

Τα flat παπούτσια εδώ έχουν στιλ, άνεση, φοριούνται όλη τη μέρα, μπορούν με ευελιξία να γίνουν μέρος των casual και των formal εμφανίσεών μας.

Η Ολίβια Παλέρμο με το προσωπικό της αποτύπωμα σφραγίζει την collection και ποζάρει στον φακό φορώντας τις δημιουργίες του οίκου για την πιο ηλιόλουστη περίοδο της επόμενης χρονιάς.

Δείτε ακόμη: Καλεσμένη σε ρεβεγιόν -Το φόρεμα για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά

Flat με stylish λεπτομέρειες και prints, κεντήματα και χάντρες.

H συλλογή του brand «Pretty Ballerinas», με την Ολίβια Παλέρμο είναι μια στιλιστική πρόταση που έρχεται να προστεθεί σε αυτές που θα μας απασχολήσουν το 2018. Οταν τα φλατ μπορούν να χαρίσουν άνεση και στιλ, τα ψηλοτάκουνα γίνονται δεύτερη επιλογή. Ο,τι φοριέται με σιγουριά, είναι πάντα το σωστό.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το must παντελόνι για τις γιορτές

Δείτε μέσα από φωτογραφίες τις προτάσεις του brand για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

Πηγή:Bovary