To τέλειο γιορτινό look της Σάσας Σταμάτη στην πρωινή βόλτα της! Υιοθέτησέ το...

To τέλειο γιορτινό look της Σάσας Σταμάτη στην πρωινή βόλτα της! Υιοθέτησέ το...

Η Σάσα Σταμάτη είχε ανέκαθεν ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο στιλ όμως από ότι φαίνεται οι φετινές τάσεις της μόδας της πάνε ιδιαιτέρως.

Η δημοσιογράφος φέτος μας έχει χαρίσει πολλές στιλάτες statement εμφανίσεις κάνοντας μας να θαυμάζουμε το στιλ της αλλά και να παίρνουμε έμπνευση για κομψά in fashion outfits. Διαβάστε παρακάτω...

Η Σάσα Σταμάτη σε πρωινή βόλτα της για καφέ στη Γλυφάδα απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με ένα ιδανικό γιορτινό πρωινό look. Επέλεξε να φορέσει ένα mini μαύρο φόρεμα το οποίο είχε λεπτομέρειες δερματίνης στο μπροστινό του μέρος και λευκό χρώμα στο λαιμό του.

Δείτε ακόμη: To must have μποτάκι για το 2018 είναι στιλάτο και πολύ εντυπωσιακό! Δες που μπορείς να τα βρεις...

Το φόρεμα της ενώ έχει ένα επίσημο ύφος το οποίο παραπέμπει σε βραδινό κομμάτι, το συνδύασε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια, μετατρέποντας το έτσι τέλεια σε casual και πρωινό.

Δείτε ακόμη: Leather Trend: Πως να φορέσεις σωστά τη δερμάτινη φούστα σου! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει...

Τα μαύρα μποτάκια – αρβύλες τα οποία είχαν χοντρό τακούνι, το μαύρο τσαντάκι μπανάνα δεμένο στη μέση αλλά και τα μαύρα γυαλιά της ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν αυτό το outfit πρωινό casual αλλά και πολύ πολύ κομψό, ιδανικό για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε!

joytv.gr