Η Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκε με ένα στυλ τζιν που καμία στιλίστρια δεν ξέρει πως το λένε! Θα το τολμούσες;

Η Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκε με ένα στυλ τζιν που καμία στιλίστρια δεν ξέρει πως το λένε! Θα το τολμούσες;

Και από τη μία στιγμή στη άλλη τα fashion blogs κάνουν λόγο για έναν νέο τύπο ντένιμ παντελονιού, το οποίο δεν ξέρουν καν πώς να το ονομάσουν.

Το συγκεκριμένο τζιν παντελόνι έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Νέας Υόρκης και μάλιστα πάνω σε ένα πολύ διάσημο κορμί, αυτό της Τζίτζι Χαντίντ και από τότε όλοι προσπαθούν να βρουν ένα ταιριαστό όνομα για να του «κολλήσουν». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 14 τρόποι για να φορέσεις κι εσύ την διαφάνεια... και να μην δείχνεις "δεύτερη"!

Το πετροπλυμένο παντελόνι της Τζίτζι είναι ένας συνδυασμός του κλασικού, ψηλόμεσου mommy τζιν, της cropped καμπάνας με μία πιο σύγχρονη προσέγγιση από εσωτερικά μπαλώματα και σκισίματα.

Το γεγονός ότι ένα μόνο τζιν συγκεντρώνει πάνω του τόσα διαφορετικά στοιχεία έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους γκουρού της μόδας, οι οποίοι ασχολούνται αρκούντως με ταμπέλες ώστε να ψάχνουν με αγωνία πώς να το χαρακτηρίσουν. Σε κάθε περίπτωση μέσα σε χρόνο μηδέν ο νέος τύπος τζιν εξελίχθηκε σε τάση και όλες αναζητούν το ίδιο ή κάποιο παρόμοια στα διαδικτυακά καταστήματα. Υποθέτουμε ότι σύντομα θα υπάρχει και ένα καινούριο όνομα που θα το συνοδεύει.

Δείτε ακόμη: 6 συνήθειες shopping που πρέπει να σταματήσεις μέχρι τα 30, για να έχεις τη ντουλάπα που ονειρεύεσαι!

womantoc.gr