Πρεμιέρα Cabaret μέρος δεύτερο! Ποιες ήταν οι NOT εμφανίσεις της βραδιάς;

Πρεμιέρα Cabaret μέρος δεύτερο! Ποιες ήταν οι NOT εμφανίσεις της βραδιάς;

Πρεμιέρα έκανε χτες το μιούζικαλ Cabaret και ήταν εκεί όλη η σόουμπιζ! Και όταν λέμε όλη, εννοούμε όλη!

Για να καταλάβετε αγαπημένοι μου, ήταν τόσοι πολλοί που αυτό το hot & not χωρίστηκε σε δύο μέρη! Διαβάστε παρακάτω...

Αφού λοιπόν βγήκε στον αέρα το hot, σειρά έχει το... ακόμα πιο ζουμερό ΝΟΤ!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου

Ξεκινάω αυτό το θέμα με την Μαρίνα (Πατούλη) της καρδιάς μου! Η αγαπημένη μου Μαρίνα μπορεί να προσπάθησε πολύ, όμως δεν τα κατάφερε να μας συνεπάρει στιλιστικά! Επέλεξε να φορέσει σατέν πουά σακάκι με παντελόνι με ρίγες, και για αλλού πήγαινε και αλλού βρέθηκε! Κρίμα βρε Μαρίνα μας!

Δείτε ακόμη: Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μάθαμε πόσο κόστιζε το cluch που κρατούσε στα μπουζούκια και πάθαμε εγκεφαλικό! Κοντά 3 μισθούς...


Λίγο πιο εκεί στεκόταν και η Νίκη Σερέτη (καλά, θυμάστε τι ωραίο αυτό το σήριαλ που έπαιζε στον ΑΝΤ1, Μαύρος Ωκεανός λεγόταν για τους παλιούς) και για να επιστρέψω στο θέμα μου, επέλεξε να ντυθεί ανθισμένος κήπος σε ένα λουκ που μόνο στους κακοντυμένους θα μπορούσε να μπει!


Στην ίδια εκδήλωση πετύχαμε και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη! Και πως το έφερε η μοίρα αγαπημένοι μου και η μια βρέθηκε στους hot και η άλλη.... στους ΝΟΤ! (To cabaret έκανε πρεμιέρα με όλη την σόουμπιζ! Ποιες κυρίες ξεχώρισαν με τα looks τους;) Η Ντορέττα ήταν πολύ σωστά ντυμένη, η Μαίρη όμως από την άλλη... ότι και να πούμε είναι λίγο! Επέλεξε για την βραδιά πουα σατέν μπλούζα με ιδιαίτερο δέσιμο, ροζ πανωφόρι και τζιν που βρε Μαίρη μας δεν είναι για όλες τις ώρες και ώρες της περιστάσεις!


Να σου και βλέπω τη Κόρτνευ Πάρκερ και νιώθω το εγκεφαλικό να μου έρχεται σιγά σιγά! Με πλεκτό μπλουζάκι σε χρώμα κεραμιδί, τζιν παντελόνι (και αυτή) πέδιλα ροζ - nude και μια γούνα από πάνω πραγματικά μόνο εδώ θα μπορούσε να ενταχθεί!


Κλείνω (και πάω στα επείγοντα με αυτά που είδα) με την κατά τα άλλα συμπαθέστατη Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου που επέλεξε μωβ μελιτζανί φόρεμα και ζωνάκι μέσης! Τα σχόλια δικά σας!

Δείτε ακόμη: Αγίου Βαλεντίνου: Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το απόλυτο outfit για την ημέρα! Που μπορείς να το βρεις και πόσο κοστίζει!