To Cabaret έκανε πρεμιέρα με όλη την σόουμπιζ! Ποιες κυρίες ξεχώρισαν με τα looks τους;

To Cabaret έκανε πρεμιέρα με όλη την σόουμπιζ! Ποιες κυρίες ξεχώρισαν με τα looks τους;

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά ανεβαίνει στο Παλλάς σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών.

Η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω...

Χτες έγινε η επίσημη πρεμιέρα και όλη η showbiz ήταν εκεί! Μαζί τους φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr σε ένα ακόμα hot (ναι, ναι γιατί not θα ακολουθήσει αργότερα) ζουμερό θεμά!

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου

Πάρτε καφέ και καθίστε αναπαυτικά γιατί οι εμφανίσεις είναι πολλές!

Και ξεκινάω αυτό το θέμα με την μια - μοναδική - ανυπέρβλητη Μπέττυ Μαγγίρα! Από όπου και να το πιάσει αυτό το σύνολο, θα κλάψεις από συγκίνηση! Η Μπέτυ επέλεξε ένα θεϊκό κρεμ πανωφόρι και ασορτί γόβες για να φωτίσει το little black dress της! Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο clutch της που αναμένω να μου πει από πουυυυυ το πήρε!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μάθαμε πόσο κόστιζε το cluch που κρατούσε στα μπουζούκια και πάθαμε εγκεφαλικό! Κοντά 3 μισθούς...


Προχωράω και βλέπω την Ιωάννα Μπούκη με κοστούμι στενό σε γραμμή καμπάνα, κροπ μπούστο και κάπου εκεί μου δημιουργείται η απορία τι τρώει αυτό το κορίτσι για να διατηρεί αυτή την σωματάρα! Μπράβο βρε Ιωάννα μας!


Λίγο συγκινήθηκα επίσης όταν είδα τη Τζίνα Αλιμόνου γιατί αμέσως σκέφτηκα ότι αυτό το σύνολο θα το εγκρίνει ΚΑΙ η μαμά μου! Με το φουσκωτό μανικάκι της, το ζωνάκι της, το σικ χτένισμα, η κυρία Αλιμόνου πραγματικά ξεχώρισε!

Δείτε ακόμη: Αγίου Βαλεντίνου: Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το απόλυτο outfit για την ημέρα! Που μπορείς να το βρεις και πόσο κοστίζει!


Λίγο πιο εκεί να σου και η Κιμ Κίλιαν με βραδινό λουκ μεν, πολύ ωραίο δε! Μου αρέσει το πανωφόρι, μου αρέσει και η γόβα και το απαλό μακιγιάζ!


Ευχάριστη έκπληξη και η Τόνια Σωτηρόπουλου με το outfit που ομολογώ πως είναι το 10άρι μου! Πολύ ωραία φούστα, σωστές και οι μπότες και το τοπάκι της στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, το ροζ!

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο λουκ της Ντορέττας Παπαδημητρίου που αν και μου άρεσε αρκετά, έχει ένα μικροοοοο φάουλ: Το σατέν τοπ με τη δαντελένια λεπτομέρεια το έχει αρκετά ανεβασμένο χωρίς λόγο! Γιατί βρε Ντορέττα μας;

Δείτε ακόμη: Οι επώνυμες κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα μπουζούκια! Όλες οι λεπτομέρειες για το ντύσιμό τους!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε την έκπληξη με το μίντι δαντελένιο φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με βελούδινο μοβ τσαντάκι!


Στα plus της βραδιάς και η εμφάνιση της κυρίας Μητσοτάκη η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τις hot!