Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Οι πιο κακοντυμένες που σχολιάστηκαν αρνητικά!

Ποιες έχουν κάνει τα μεγάλα Not;

Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Οι πιο κακοντυμένες που σχολιάστηκαν αρνητικά!

Εδώ είμαστε και σήμερα στο Youweekly.gr με παρασκήνιο από τον γάμο της χρονιάς!

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για τον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αφιέρωμα στις κακοντυμένες της βραδιάς! Διαβάστε παρακάτω...

Πάρτε ένα καφεδάκι και.. ξεκινάμε!

Δείτε ακόμη: Put some pink on! Tα κοσμήματα που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου!

Αθηνά Οικονομάκου μου λίγο ηρεμία ζητάμε! Πιστεύω που λέτε αγαπημένοι μου ότι η Αθηνά ήθελε να κάνει μπαμ! Να μαγνητίσει τα βλέμματα που λέμε.. να κάνει το μπατακλάν της! Έραψε ένα κατακόκκινο φόρεμα, πήρε και τον Μιχόπουλο αγκαζέ και δεν υπολόγισε ότι αυτή η βραδιά δεν ήταν δικιά της αλλά αλλουνού! Έκλεψε τη παράσταση κάτι πολύ κακό που είναι μέγα λάθος σε τέτοιες εκδηλώσεις! Τους λόγους που την έχουμε εδώ τους έχουμε αναλύσει αλλά αν το χάσατε... δείτε τους εδώ

Στη θέση νούμερο 2 της λίστας μας έχουμε τη Μαρία Καλάβρια! Έβαλε ένα απλό - λιτό - απέριττο φόρεμα με αστεράκια - πούλιες και αυγερινούς σε χρώμα που σας έρχεται πρώτο στο μυαλό σας ( ναι, ναι το γνωστό που τελειώνει σε -λι) και το πίστευε μέσα της βαθιά ότι θα ξεχωρίσει! Ε και ξεχώρισε... για τους λάθος λόγους!

Δείτε ακόμη: Κάντο όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Το look που θα απογειώσει την εμφάνιση σου!

Στη Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουμε αναφερθεί και ξεχωριστά (Δείτε εδώ) αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο αφιέρωμα μας! Τι να πρωτοπούμε ρε κούκλα μου; Από τα tribal σχέδια; Από το μακρυμάνικο μέσα στο καλοκαίρι; Από την βαβούρα; Ότι και να πω είναι λίγο και το κλείνω εδώ!

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Το φόρεμα της Χριστίνας Κοντοβά που έκλεψε την παράσταση!

Δείτε ακόμη: Copy the look: Μήπως παντρεύεσαι κι εσυ; Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το απόλυτο hair trend!

Και κλείνω με την άγνωστη στο ευρύ κοινό Βάσια Κωσταρά ή Κωστάρα. Η σχεδιάστρια Βάσια έβαλε ένα σετάκι από οργάντζα κατά πάσα πιθανότητα με χρώμα σκοτωμένο και μοτίβα που προκαλούν εύλογες απορίες όπως... είχε φως όταν το έραβε; Τώρα τα συμπεράσματα... δικά σας!