Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το απόλυτο trend στα παπούτσια για φέτος! Εσύ, θα το δοκιμάσεις;

Ακόμα και οι άντρες θέλουν να βλέπουν τις κοπέλες τους να το φοράνε!

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το απόλυτο trend στα παπούτσια για φέτος! Εσύ, θα το δοκιμάσεις;

Η Μαίρη Συνατσάκη φοράει πολλές φορές statement κομμάτια, τα οποία υποστηρίζει απόλυτα, αλλά και τάσεις της μόδας όταν μόλις έχουν εμφανιστεί και δεν είναι ακόμα ευρέως γνωστές. Το ιδιαίτερο στιλ της παρουσιάστριας ήταν εμφανές από τα πρώτα κιόλας βήματα της στον χώρο ενώ, όπως φαίνεται, όσο περνάνε τα χρόνια η ίδια το εξελίσσει ακόμα περισσότερο.

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε έναν από τους πιο όμορφους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας, τα Ιωάννινα. Στο weekend getaway της, η Μαίρη επέλεξε cozy καιcomfy outfits τα οποία την κρατούσαν άνετη, ζεστή αλλά και στιλάτη! Μεγάλα κασκόλ, ζεστά πουλόβερ, denim παντελόνια, σκούφοι και ζεστά παλτό ήταν τα κομμάτια που επέλεξε να πάρει μαζί της η παρουσιάστρια στη διήμερη απόδραση της. Ένα κομμάτι όμως ήταν αυτό που μας έκανε «εντύπωση» και αυτό ήταν τα υπέροχα μποτάκια της, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. διαβάστε παρακάτω...

Η Συνατσάκη συνδύασε τα buckled boots της (μποτάκια με αγκράφες) με total black outfit με denim μαύρο παντελόνι, μαύρο παλτό και μαύρο σκούφο με pompom το οποίο «έσπασε» με ένα γκρι oversized κασκόλ αλλά και γκρι τσάντα περασμένη χιαστί.

Στο επόμενο look της, όπου «τίμησε» για ακόμη μία φορά τα buckled boots της, δείχνοντας πόσο της αρέσουν αλλά και πόσο συνδυάζονται με τα πάντα, φόρεσε ξανά denim μαύρο τζιν, όμως αυτή τη φορά το συνδύασε με parka λαδί μπουφάν με φούξια γούνα στην κουκούλα και λευκό πουλόβερ.