Οι τσάντες και τα ρούχα Chanel των επώνυμων Ελληνίδων που κοστίζουν μια περιουσία!

Αναλυτικά οι τιμές τους!

Οι τσάντες και τα ρούχα Chanel των επώνυμων Ελληνίδων που κοστίζουν μια περιουσία!

Με αφορμή την απώλεια του θρυλικού designer και δημιουργικού διευθυντή της Chanel, Karl Lagerfeld τσεκάρουμε τα συλλεκτικά items των διάσημων fans του στην Ελλάδα.

Βλέπετε, ο “Kάιζερ της μόδας” αγαπούσε ιδιαίτερα την χώρα μας (πολλά fashion shows του ήταν εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα) αλλά και τις Ελληνίδες... με τα αισθήματα να είναι αμοιβαία! Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε συναντηθεί με τον σχεδιαστή το 1994 όταν εκείνος είχε έρθει στη χώρα μας με αφορμή το λαμπερό γκαλά στην γκαλερί Πιερίδη όπου έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η Mαριάννα Βαρδινογιάννη με total look Chanel και το απόλυτο σύμβολο του oίκου – το εμβληματικό τουίντ σακάκι (οι τιμές του ξεκινούν από €7.000) του οίκου. Δίπλα η εξίσου chic κόρη της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, και η πανέμορφη εγγονή της, Μαριάννα Γουλανδρή, όλες με Chanel!

H Mαριάννα Λάτση με total black σύνολο και vintage τσάντα Chanel (€8.720), η οποία κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και φυσικά η επιχειρηματίας είχε φροντίσει να την αποκτήσει!

Η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης Όλγα Τρέμη είναι fan των γαλλικών επώνυμων οίκων μόδας. Εδώ συνδυάζει άψογα τη μαύρη Hermès Birkin της με κλασικές δίχρωμες γόβες Chanel (€850).

Η Ελένη Μενεγάκη συνδυάζει την tweed της Chanel (€4.474) και με τα φορέματά της, ενώ την επιστρατεύει κάθε φορά που θέλει να δώσει βαρύτητα σε μια chic εμφάνιση σε ένα σπουδαίο κοινωνικά γεγονός.

Για την πάντα chic Τατιάνα Στεφανίδου οι τσάντες Chanel είναι επένδυση, ωστόσο η ίδια κάνει απόσβεση αφού τις επιλέγει στις επίσημες εμφανίσεις της. Εδώ με ladylike look και την chain bag της Chanel σε μεγάλο μέγεθος και μαύρο χρώμα (€8.036).

Το style icon Αθηνά Οικονομάκου με vintage τσάντα Chanel σε μια από τις πιο εντυπωσιακές summer εμφανίσεις της...

Σημείωση: Οι τιμές στα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι ενδεικτικές και διαμορφώνονται ανάλογα με την παλαιότητα, το μέγεθος και την εκάστοτε κολεξιόν του οίκου Chanel.