Νυχτερινή έξοδος για την Ελένη Φουρέιρα! Η φαντασμαγορική εμφάνιση επί σκηνής φορώντας...

Για ακόμη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοικτό!

Νυχτερινή έξοδος για την Ελένη Φουρέιρα! Η φαντασμαγορική εμφάνιση επί σκηνής φορώντας...

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά την εμφάνιση στην περσινή Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο και ήρθε δεύτερη, κάνει Ευρωπαϊκή καριέρα με μεγάλη επιτυχία.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται συνεχώς στο αεροπλάνο και ταξιδεύει από τη μία χώρα στην άλλη κάνοντας live εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Μια από τις εμφανίσεις της που πραγματοποίησε ήταν στο party της NIKE - Air Max 720, που έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα!

Μόλις ανέβηκε στην σκηνή η Ελένη Φουρέιρα, το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτά και να την αποθεώνει! Η εμφάνιση της φαντασμαγορική! Φόρεσε ένα απίστευτο κίτρινο φωσφοριζέ αθλητικό σύνολο που μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά πόζαρε χαμογελαστή στο φακό, ενώ με τις επιτυχίες της και με το look της ξεσήκωσε το κοινό.

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση

Ελένη Φουρέιρα: Θα βρίσκεται στον τελικό της Eurovision σε ρόλο - έκπληξη!

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την συμμετοχή της στην Eurovision το 2018, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Πλέον κάνει διεθνή καριέρα και όλο και περισσότερος κόσμος, εντός και εκτός Ελλάδα ακούει τις επιτυχίες της. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί ξανά στην Eurovision. Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στη σκηνή τον Μάιο στο Τελ Αβίβ και θα τραγουδήσει σε ένα ντουέτο έκπληξη.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα και σας έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Στο Τελ Αβίβ στη βραδιά του τελικού οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί μία πρωτοποριακή ιδέα. Οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια θα συνεργαστούν επί σκηνής. Θα μου πείτε η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι νικήτρια, αλλά ο άνθρωπος που μου έδωσε όλο το ρεπορτάζ μου είπε πως την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια γιατί κάνει πολύ μεγάλη πτυχία στην Ευρώπη. Το πιθανότερο ταίρι επί σκηνής αυτή τη στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα, είναι ο Σουηδός νικητής Mans Zemerlow. Ο ένας θα πει το τραγούδι του άλλο. Η Ελένη Φουρέιρα θα πει το τραγούδι που κέρδισε το 2015 και ο Σουηδός καλλιτέχνης θα πει το Fuego. Θα γίνει σαν σκυταλοδρομία θα λέει ο ένας το τραγούδι του άλλου και θα μετά θα βγαίνει το επόμενο ντουέτο. Το επικρατέστερο ταίρι της Ελένη είναι εκείνος και η απόφαση έχει παρθεί εδώ και ένα μήνα»!