AXDW/MI - RO: Η celebrity που παρέδωσε μαθήματα μόδας και εκείνη που καλύτερα να έμενε σπίτι της!

Πώς βαθμολογούμε τις κυρίες της showbiz; Οι hot και... οι NOT!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
AXDW/MI - RO: Η celebrity που παρέδωσε μαθήματα μόδας και εκείνη που καλύτερα να έμενε σπίτι της!

Με την επίδειξη μόδας των Μi - Ro ολοκληρώθηκε η Athens Exclusive Designers Week! Ποια Ελληνίδα celebrity ήταν παρέδωσε μαθήματα μόδας και ποια καλύτερα να έμενε σπίτι της;

Το τι είδαν τα μάτια μας, δεν περιγράφεται! Για όλες τις εμφανίσεις διαβάστε παρακάτω....

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου στην επίδειξη μόδας των Μi - Ro

Ξεκινάω με την πολύ αγαπημένη μου Μαρία Μπεκατώρου! Η Μαρία επέλεξε ένα συγκλονιστικό φόρεμα σε απόχρωση του μπλε, φανταστικά σουεντ πέδιλα, και πολύ εντυπωσιακό πανωφόρι! Το όλο look της συμπλήρωσε κόκκινο τσαντάκι για να κάνει αντίθεση! Της βάζω ένα 8/10 γιατί θα ήθελα pedicure σε κόκκινο για να κάνει συνδυασμό με το τσαντάκι και πιο απαλό βάψιμο! Pas mal όμως Μαράκι!

Μαρία Μπεκατώρου: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Η Νατάσα Καλογρίδη στην επίδειξη μόδας των Μi - Ro

Πάρα πολύ μου άρεσε και η Νατάσα Καλογρίδη, της οποίας το κοστούμι ζήλεψα και δεν σας το κρύβω! Αν και οι τελευταίες εμφανίσεις της μας είχαν απογοητεύσει, αυτή η συγκεκριμένη για μένα πήρε 10/10!

Η Τόνια Σωτηροπούλου στην επίδειξη μόδας των Μi - Ro

Προχωράω με την Τόνια Σωτηροπούλου! Η Τόνια φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα, που περνάει κατά πολύ την βάση για μένα! Το τσαντάκι της σε λιλά δεν με τρελαίνει αλλά οκ... το περνάω και αυτό και έρχομαι να βάλω τα κατάμαυρα γυαλιά ηλίου μου για να μην δω το λεπτό, διαφανές κακό καλσόν της! Επειδή ωστόσο, δεν είμαι και σίγουρη για το αν φοράει καλσόν ή αν απλά δεν έβαλε κάποια απαραίτητη κρεμούλα στα πόδια, θα κρατήσω μια πισινή και δεν θα την δικάσω! 7/10 για μένα Τόνια μου, αλλά περιμένω και ενημέρωση!

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στην επίδειξη μόδας των Μi - Ro

Συνεχίζω με την απόλυτη Ελένη Μενεγάκη, που ποζάρει με τους Mi- Ro! Πάρα πολύ μου άρεσε το όλο ανοιξιάτικο look της, αλλά δεν ξέρω αν ήταν κατάλληλο για επίσημο κάλεσμα! Ας πούμε, η πάντα λαμπερή Ελένη, δίπλα στην στραφταλιζέ Νατάσα έχασε λίγη από την λάμψη της και μην μου πείτε όχι! 9/10 λόγω... πρότερου έντιμου fashion βίου!

Και έρχομαι να ολοκληρώσω το θέμα κόλαφο με την Shaya! H τραγουδίστρια δεν φοβήθηκε κανέναν, ούτε καν τον καθρέφτη της και έβαλε (Μάρτη μήνα παιδιά, έχει σημασία αυτό), μπότες δερμάτινες πάνω από το γόνατο, γουνικό αλά γαλοπούλα, σκουλαρίκια πολυελαίους όνομα και πράγμα ΚΑΙ τουρμπάνι με λεπτομέρειες σε ασημί! Βρε Shaya μου.... γιατί αγάπη μου; Βαθμό δεν βάζω, τα συμπεράσματα δικά σας!

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της στην αγκαλιά βόλτα στην Κηφισιά!

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα και το Youweekly.gr έχει φωτογραφίες!

Ο φωτογράφος βρέθηκε εκεί και την αποθανάτισε κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φυσικά όλες τις λεπτομέρειες για το σύνολό της!

Χωρίς το χαρακτηριστικό μαύρο μπουφάν της, αλλά με ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλε σύνολο που τράβηξε τα βλέμματα, πάρκαρε κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία, βγήκε απ' το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στα γραφεία γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, όπου την περίμεναν υψηλόβαθμα στελέχη.

Κατερίνα Καινούργιου: Με look κόστους 4.395 ευρώ στην Κηφισιά!

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!

"Ήταν τυπική στο ραντεβού της και καθαρά επαγγελματίας."

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα Adidas sneakers που φόρεσε και κοντεύουν να ξεπουλήσουν! (Photos)

Η συνάντηση δεν κράτησε για πολλή ώρα και βγήκε λίγο αργότερα συνοδευόμενη από άνθρωπο της εταιρείας», μεταφέρουν στο Youweekly.gr αυτόπτες μάρτυρες από εκείνη τη μέρα, με την παρουσιάστρια να αποχωρεί λίγο αργότερα και να επιστρέφει στο σπίτι της...

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!

Η Ελένη επέλεξε blazer (παρόμοιο θα βρεις στα Lauren Ralph Lauren με 329 ευρώ στο notos.gr), τοπ και τζιν παντελόνι Marks and Spencer (από 29,95). Η ζώνη (350) και τα γυαλιά ηλίου είναι Gucci και η τσάντα Hermes (5.600 ευρώ)

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια έχει φορέσει κάτι τόσο ακριβό!

Διαβάστε περισσότερα celebrity style θέματα στο Youweekly.gr