Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της στην αγκαλιά βόλτα στην Κηφισιά!

Το σύνολο 1.829, τα κομμάτια από H&M και η Chanel τσάντα! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της στην αγκαλιά βόλτα στην Κηφισιά!

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στην Κηφισιά να κάνει βόλτα με το μωράκι της και με τσάντα 1.600 ευρώ!

Εδώ και έναν χρόνο η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με τον ερχομό του μικρού Μάξιμου. Όταν, λοιπόν, δεν την κρατάνε μακριά του οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Αθηνά Οικονομάκου περνάει μαζί του κάθε λεπτό, ενώ εκείνος έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να κάνει μάλιστα τα πρώτα του βήματα. Διαβάστε παρακάτω...

Ενός έτους και δύο εβδομάδων πια, τα γενέθλιά του μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της, με τον φακό του Youweekly.gr να πετυχαίνει μαμά και γιο λίγες μέρες αργότερα στην Κηφισιά, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο απόντα εκείνη την ημέρα. «Νομίζω πως είναι ένα κράμα μας.

Εμφανισιακά μοιάζει και στους δύο. Ως χαρακτήρας, μέχρι στιγμής, δείχνει να είναι ένα παιδί με πολύ υψηλή αντίληψη, χαρούμενο και επικοινωνιακό. Όταν, βέβαια, κάτι τον ενοχλεί γίνεται και αντιδραστικός...», δήλωνε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός φουσκώνοντας από περηφάνια.

Για χάρη του άλλωστε έχει προσαρμόσει πλήρως το πρόγραμμά της, δίνοντας προτεραιότητα στο μεγάλωμά του και έχοντας περιορίσει μάλιστα την παρουσία της στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» σε πέντε ώρες. Παρ' όλα αυτά είναι απόλυτα τυπική στις υποχρεώσεις της, εξ ου και δεν έχει προκύψει κάποιο θέμα με το κανάλι και με την πορεία των γυρισμάτων.

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα! Οι κιτς εμφανίσεις και η αναβάθμιση σε στιλάτη μανούλα

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της βόλτα στην Κηφισιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ποιος να το πίστευε πως αυτή η γυναίκα έχει γεννήσει. Και όμως, την ώρα που κρατάει αγκαλιά τον γιο της διαγράφεται η καλλίγραμμη σιλουέτα της. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Αθηνά Οικονομάκου είχε αποκαλύψει πως πήρε 23 κιλά, καθώς έτρωγε μεγάλες μερίδες και γλυκά χωρίς ενοχές. Μάλλον το έκανε όμως επειδή γνώριζε πως στη συνέχεια θα τα χάσει σε χρόνο-ρεκόρ και για του λόγου το αληθές, μέσα σε 50 ημέρες είχε χάσει 15 κιλά.

Το μυστικό της: Περιόρισε ξανά τις μερίδες της και πλέον ακολουθεί διατροφή, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν, πριν τη γέννα. Συγκεκριμένα, προτιμάει γεύματα με κοτόπουλο και ψάρι που να συνοδεύονται από φρούτα και λαχανικά, ενώ στον εαυτό της έχει απαγορεύσει τα τηγανητά και τα λιπαρά. Παράλληλα, «λιώνει» στο TRX, αγαπημένη της μορφή γυμναστικής, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Τι φοράει η ηθοποιός

Η Αθηνά επέλεξε σε styling Νικόλ Παναγιώτου, ζιβάγκο και τζιν από τα H&M (34,99 kai 24,99 αντίστοιχα). Το παλτό είναι H&M (69,99), τα μποτάκια Sante Shoes και η τσάντα Chanel (1.600).

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της βόλτα στην Κηφισιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της βόλτα στην Κηφισιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 10.700 ευρώ βόλτα στην Κηφισιά!

Βόλτα στην Κηφισιά έκανε η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στην τρίχα όπως πάντα και με τσάντα στα χέρια της που κοστίζει 10.700 ευρώ!

Ναι, ναι καλά ακούσατε η παρουσιάστρια κρατούσε μια τσάντα που κοστίζει 8 μηνιάτικα στην καλύτερη...

Συγκεκριμένα, σε περίοδο κρίσης η Ελένη φοράει όχι μόνο τσάντα που κοστίζει πανάκριβα αλλά και τα υπόλοιπο outfit είναι... τσουχτερό!

Η Ελένη για την συγκεκριμένη εμφάνισή της επέλεξε μπουφάν Moncler, 570 ευρώ, ζιβάγκο, Twenty 29, παντελόνι από το Detroit στην Κηφισιά, ζώνη Gucci, 350 ευρώ, και τσάντα Hermes Birkin, 10.700 ευρώ!

Να σημειωθεί πως όταν η παρουσιάστρια είδε τον φωτογράφο, ήταν αρκετά νευρική, όπως δηλώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες:

eleni-menegaki1

eleni-menegaki2

Βίκυ Καγιά: Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε πόσο κοστίζουν οι γόβες της!

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα fashion icon της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα.

Έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει φορέσει δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας.

Στο GNTM οι εμφανίσεις της δεν γίνονται να περάσουν απαρατήρητες. Της αρέσει η υψηλή ραπτική και να δείχνει κομψή και στιλάτη κάθε ώρα.

Σε πιο πρόσφατη δημοσίευση του look της η Βίκυ Καγιά μας έδειξε τα εντυπωσιακά παπούτσια της του γνωστού οίκου Jimmy Choo και πάθαμε πατατράκ με την τετραψήφια τιμή τους! Και όμως τα συγκεκριμένα παπούτσια κοστίζουν 1054 ευρώ! Ωστόσο, είναι τέλεια!

Βίκη Καγιά: Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε πόσο κοστίζουν οι γόβες της!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr