Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!

Ήταν η πιο εντυπωσιακή!

Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!

Η Ιρίνα Σάικ έκανε μία μαγική και άκρως σέξι εμφάνιση στο Met Gala! Το απίστευτο φόρεμά της!

Αν πιστεύατε πως τα είχατε δει όλα τις προηγούμενες χρονιές στο Met Gala 2019, τότε σίγουρα με τις φετινές εμφανίσεις θα αναθεωρήσατε.

Βάζοντας συγχρόνως ό,τι πιο κραυγαλέο αλλά και πιο γυμνό είχαν, οι διάσημες έκαναν φέτος υπερβολικές, με όλη την σημασία της λέξης, εμφανίσεις στο Met Gala 2019 .

Από την Κέιτι Πέρι που ντύθηκε μπέργκερ, μέχρι την Lady Gaga που γδύθηκε στα «διάσημα» σκαλιά του Met Gala αλλά και την Κιμ Καρντάσιαν που έκανε μία σούπερ σέξι εμφάνιση, όλες οι δημιουργίες έμοιαζαν με κουστούμια θεάτρου.

Οι διάσημες έλαβαν φέτος και καλές και κακές κριτικές καθώς οι εμφανίσεις του στο Met Gala 2019 ήταν υπερβολικές με όλη την σημασία της λέξης.

Το μοντέλο έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση που ναι μεν θεωρήθηκε «λίγη» μπροστά στις αδιανόητες εμφανίσεις των υπολοίπων celebrities αλλά ήταν σικ και σέξι.

Φορώντας μία μπλε τουαλέτα, δημιούργημα του οίκου Burberry, η Ιρίνα Σαίκ πόζαρε γεμάτο αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2019.

Το μοντέλο μάλιστα άφησε την μπλε δημιουργία της με το εκκεντρικό κόσμημα στο κέντρο να τραβήξει όλα τα βλέμματα, καθώς και εμφανίστηκε έχοντας απλά πάνω τα μαλλιά της και είχε εντελώς φυσικό μακιγιάζ και δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα.

Βέβαια αυτό που σχολίασε περισσότερο ο ξένος τύπος ήταν το γεγονός πως η Ιρίνα Σάικ εμφανίστηκε χωρίς τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον πλευρό της, ο οποίος παρεμπιπτόντως την είχε συνοδέψει ένα χρόνο πριν.

 Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!
 Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!
 Ιρίνα Σάικ: Μάγεψε στο Met Gala! To σούπερ σ3ξι φόρεμά της!

Δούκισσα Νομικού: Το φούτερ της εγκυμονούσας που "μάγεψε" την Μύκονο και κοστίζει 206 ευρώ!

Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού έκανε μια εμφάνιση στην Μύκονο που "μάγεψε"! Φόρεσε φούτερ που κοστίζει 206 ευρώ και... την κοιτούσαν όλοι!

Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη όσο ποτέ άλλοτε νιώθει τους τελευταίους μήνες η Δούκισσα Νομικού που χαίρεται τρυφερές στιγμές με τον πρωτότοκο γιο της Σάββα, ενώ περιμένει με λαχτάρα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, που θα είναι κοριτσάκι.

Δούκισσα Νομικού: Το φούτερ της εγκυμονούσας που

Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της βαδίζοντας σταθερά στον 5ο και με δεδομένο πως οι προηγούμενες μέρες ήταν πιο χαλαρές από επαγγελματικής άποψης, μπόρεσε να ταξιδέψει στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην αγαπημένη της Μύκονο, όπου τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του Youweekly.gr.

Δούκισσα Νομικού: Το φούτερ της εγκυμονούσας που

Η Δούκισσα με φούτερ (παρόμοιο θα βρείτε στα kenzo με 206 ευρώ) σορτς, Frame 205 ευρώ, και γυαλιά ηλίου Ray-Ban

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο προορισμός, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, με τον οποίο έχουν τον επόμενο μήνα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους − παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2017. Τι καλύτερο από το να γιορτάσουν αγκαλιά, με την κοιλιά της Δούκισσας να μην έχει φουσκώσει σχεδόν καθόλου, ωστόσο, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το «νησί των ανεμόμυλων».

Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες της για το παιδικό δωμάτιο, ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα η παρουσιάστρια θα βρίσκεται και σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης, μετά την πρόσφατη αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.