Κατερίνα Ντούσκα: Φόρεσε τα παπούτσια που έχουν γίνει must! Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Ακόμη να τα αγοράσεις;

Κατερίνα Ντούσκα: Φόρεσε τα παπούτσια που έχουν γίνει must! Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός!

Η Κατερίνα Ντούσκα κατά την επιστροφή της από το Tel Aviv όπου στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision κατέκτησε την 21η θέση, φόρεσε τα παπούτσια που έχουν γίνει must και τα συνδύασε με τον απόλυτο συνδυασμό.

Εκτός της τραγουδίστρια πολλοί ακόμη διάσημοι, τόσο Έλληνες, πόσο και ξένοι celebrities τα έχουν φορέσει και έχουν τραβήξει τις εντυπώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Ντούσκα, στο αεροδρόμιο, να φορά ένα πολύ κομψό outifit, ωστόσο, τα αγαπημένα παπούτσια των celebrities τράβηξαν την προσοχή.

Κατερίνα Ντούσκα παπούτσια

Η Κατερίνα, συνδύασε ένα denim baggy παντελόνι με ένα pyjama λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι mule με φουντάκι!

Πως είχαμε σχολιάσει όμως εμείς την εμφάνιση τόσο της Κατερίνας Ντούσκα, όσο και της Τάμτα;

Οι εμφανίσεις στο αεροδρόμιο και το... φουντάκι που έγραψε ιστορία!

Επέστρεψαν από την Eurovision δριμύτερες με looks... που σκοτώνουν! Μιλάμε φυσικά για τις εμφανίσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα από το αεροδρόμιο! Ποια έβαλε παπούτσι με φουντάκι που έγραψε ιστορία;

Αν και σίγουρα σκεφτήκατε την Τάμτα, όχι! Το look γεμάτο ανατροπές έκανε η Κατερίνα Ντούσκα! Αφήνω φωτογραφία εδώ και ξεκινάω.... αλλά δείτε και τις πρώτες δηλώσεις της!

Η Κατερίνα Ντούσκα

Με ένα τζινάκι, ένα wrapped πανωφόρι σε baby pink και φωτεινό χαμόγελο, γύρισε το καμάρι μας Κατερίνα Ντούσκα από τα ξένα! Μπορεί το κορίτσι να αδικήθηκε/φαγώθηκε από τα κυκλώματα κλπ κλπ και να τερμάτισε 21η αλλά με το στιλ της εντάξει, εμένα μου έκανε κάτι! Η Κατερίνα ντύνεται casual στην καθημερινότητά της και με το look της έδειξε ότι προσπάθησε! Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο φουντάκι που έχει πάνω το μπεζ mule της και μεταξύ μας, θα έπρεπε να έχει και το δικό του κάθισμα στο αεροπλάνο!

Σας το έχω και σε ολόκληρη φωτό:

Η Κατερίνα Ντούσκα

Και εντάξει, ενώ θα μπορούσα άνετα να κλείσω το θέμα εδώ, δεν μπορώ να μην σχολιάσω και την αγαπημένη μου Τάμτα, από την οποία δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!

Η Τάμτα

Φούξια σακάκι, ολόλευκα sneakers και φωσφοριζέ κάλτσες, ασορτί σχεδόν με το λουρί της τσάντας της, επέλεξε η Τάμτα για να ταξιδέψει! Σούπερ στιλάτα τα γυαλιά ηλίου της αλλά και τα σκουλαρίκια της, με 50's vibes και επιρροές από την ποπ κουλτούρα, την οποία και η Τάμτα υπηρετεί με εμφανίσεις που γράφουν ιστορία! Φυσικά, η άφιξη της μετά την Eurovision δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστή όσο και η ίδια! Μπράβο βρε Τάμτα μας!

Η Τάμτα