Fashion police! Το στιλιστικό λάθος της Κατερίνας Λέχου που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ!

Εσείς τι λέτε;

Fashion police! Το στιλιστικό λάθος της Κατερίνας Λέχου που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ!

Η Κατερίνα Λέχου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, ωστόσο όλοι μας έχει τύχει να κάνουμε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Η ηθοποιός, σε κάθε εμφάνιση της θέλει να είναι σικάτη και περιποιημένη. Επιλέγει, μίνιμαλ και ουδέτερους τόνους, ενώ το "σπάει" με μικρές πινελιές χρώματος.

Η Κατερίνα Λέχου είναι από τις γυναίκες που όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές. Βέβαια, όπως κάθε γυναίκα έτσι και η ίδια έκανε ένα στιλιστικό λάθος.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε για την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, η ηθοποιός επέλεξε μια ζεστή εμφάνιση για τον Ιούνιο.

Η ίδια επέλεξε ένα μίντι off shoulder φόρεμα, σε καφέ απόχρωση το οποίο συνδύασε με ψηλές σουέντ μπότες στον ίδιο τόνο. Σε κάποια άλλη εποχή το look της θα ήταν hot τώρα όμως είναι not, αφού οι μπότες είναι λάθος σε αυτό το φόρεμα.

Καλό θα ήταν να επιλέξει ένα άλλο παπούτσι για να το κάνει πιο καλοκαιρινό.

Το στιλιστικό λάθος της Κατερίνας Λέχου

Trends Summer 2019: Η Ιωάννα Τούνη φόρεσε το μπικίνι που πρέπει να έχουμε όλες φέτος

To Youweekly.gr σου παρουσιάζει το νούμερο ένα trend για το Summer 2019 που είναι εδώ! Αυτό είναι το μπικίνι που πρέπει να έχουμε όλες φέτος και το φόρεσε η Ιωάννα Τούνη!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, απασχολεί όσο καμία άλλη τα media τόσο με την ζωή της όσο και με τις εμφανίσεις της!

Το προσωπικό της προφίλ στο instagram είναι παράδεισος και.. κόλαση μαζί, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς κι εμείς ξεχωρίσαμε μία και μοναδική φωτογραφία στην οποία φοράει το must have κομμάτι για την παραλία!

Μαγιό σε neon χρώμα! Η απόλυτη τάση της μόδας για το 2019!

Trends Summer 2019: Η Ιωάννα Τούνη φόρεσε το μπικίνι που πρέπει να έχουμε όλες φέτος

Το κομμάτι αυτό είναι σχεδιασμένο από την ίδια και ανήκει στην εταιρεία της, Bubblegun World!