Φαίη Σκορδά: Με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη!

Έτρεξαν όλες να το πάρουν! Το απόλυτο μαγιό!

Φαίη Σκορδά: Με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη!

Η Φαίη Σκορδά με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη, έφερε καύσωνα με μια της εμφάνιση!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ με μια επιλογή που μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει! Το animal print είναι η τάση του καλοκαιριού και η Φαίη Σκορδά το φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο!

Το φιδίσιο μαγιό της σε γαλάζιο, δένει με ζώνη στην μέση και αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της! Αξιοσημείωτο είναι ότι το κομμάτι έχει ξεπουλήσει ήδη, αν και μπορεί να φορεθεί μόνο από λίγες....

Φαίη Σκορδά: Με λευκό δίχτυ στα βράχια «ξυπνάει» άγρια ένστικτα!

Φαίη Σκορδά: Με κολλητό γαλάζιο φιδίσιο μαγιό που έχει ξεπουλήσει ήδη!

Φαίη Σκορδά: Με κολλητό ολόχρυσο κολάν που θα τρέξουν να αγοράσουν όλες! Θα ξεπουλήσει σίγουρα!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε κολλητό ολόχρυσο κολάν που θα τρέξουν σίγουρα να αγοράσουν όλες και θα ξεπουλήσει σε χρόνο ρεκόρ!

Η Φαίη άλλωστε, έχει κορμί θανατηφόρο, το οποίο και διατηρεί με σούπερ διατροφή που σας αποκαλύψαμε πρόσφατα. Αποφάσισε λοιπόν να το αναδείξει με biker leggings και μπουστάκι, ένα outfit που θα δεις σε όλες σχεδόν τις καλλίγραμμες celebrities του εξωτερικού και νούμερο ένα trend!

Μάλιστα, η πάντα καινοτόμα παρουσιάστρια έδεσε με πολύ πρωτότυπο τρόπο τα κορδόνια της και απέδειξε πως διαθέτει στιλ από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Δείτε το σούπερ λουκ της:

Φαίη Σκορδά: Με κολλητό ολόχρυσο κολάν που θα τρέξουν να αγοράσουν όλες! Θα ξεπουλήσει σίγουρα!

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την "έπιασαν" να διασκεδάζει και όχι μόνη! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Οι φωτογράφοι του Youweekly.gr "έπιασαν" την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, να διασκεδάζει και όχι μόνοι! Έχουμε φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Συγκεκριμένα, η καλλονή και δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής, 19/7, στο θέατρο Άλσος!

Η εμφάνισή της ήταν τόσο εντυπωσιακή που κανείς δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της.

Φορούσε ένα τύπου αρχαιοελληνικό λευκό φόρεμα με χρυσά φλατ πέδιλα που έδεναν μέχρι το γόνατο. Μακιγιάζ απλό αλλά κομψό και τα μαλλιά κότσο πάνω...

Η παρουσιάστρια δεν βρισκόταν μόνη εκεί αλλά με φίλους και συναδέλφους της!

Με τον Θέμη Γεωργαντά που βρισκόταν όλη την ώρα στο πλευρό της, την Μαρία Ηλιάκη, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους!

Το χαμόγελό της έδειχνε ξεκάθαρα πως περνάει σούπερ!

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα:

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί! Οι κοινές τους διακοπές στο νησί!

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογράφοι την

Φαίη Σκορδά: Το πραγματικό ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η μυστική δίαιτα και αλλά δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια!

Πολλοί ίσως θεωρούν ότι το να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση είναι ένα απλό πράγμα. Λάθος! Η Φαίη Σκορδά είναι από τις παρουσιάστριες εκείνες που όχι μόνο έχει προσπαθήσει εξαιρετικά πολύ, αλλά μέχρι και σήμερα δίνει την μάχη της για τα πάντα.

Πάμε λοιπόν στο Vandas blog στο Youweekly.gr να μάθουμε 10 πράγματα για την Φαίη Σκορδά, που ίσως δεν γνωρίζουμε...

1.Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

2.Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, που είναι γιατρός.



3.Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο.

4.Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

5.Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν.

6.Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης. Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER

7. Πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy το παιδί μου κι εγώ».

8.Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση.

9. Έχει ύψος 1,75

10. Σε κιλά είναι 58...

Η Φαίη έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά ως γυναίκα μπορεί να πάρει κάνα δυο κιλάκια και έτσι κάνει διατροφή για να τα χάσει.

Η δίαιτα σύμφωνα με το Youweekly.gr είναι:

Πρωινό: Δύο φρυγανιές με ελάχιστο βούτυρο και μέλι

Δεκατιανό: Ένα φρούτο και μία μπάρα δημητριακών

Μεσημεριανό: Μία μερίδα εστιατορίου με φασολάκια μια

Μεγάλη σαλάτα και ένα μικρό κομμάτι φέτα

Απογευματινό: Ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί Βραδινό: Μια αραβική πίτα με ψητό κοτόπουλο και λαχανικά

Η Φαίη μετράει πάντα τις ποσότητες των φαγητών που καταναλώνει και γι’ αυτό έχει στην κουζίνα της μια ζυγαριά ακριβείας για τρόφιμα. Από τη διατροφή της απουσιάζουν τα γλυκά και τα λιπαρά τρόφιμα και έχουν αντικατασταθεί από ψητά φρούτα με μέλι ή μαύρη ζάχαρη. Αν θελήσει να αλλάξει πρωινό, προτιμά γαλακτοκομικά χαμηλών λιπαρών – γάλα ή γιαούρτι με αποξηραμένα φρούτα, όπως δαμάσκηνα και βερίκοκα.

Αν βρεθεί έξω για φαγητό, επιλέγει πιάτο με πολλά λαχανικά και λίγο λευκό κρέας.

Μία φορά την εβδομάδα συνήθως καταναλώνει μια μικρή ποσότητα άπαχου μοσχαρίσιου κρέατος, συνοδευόμενο από πράσινη σαλάτα. Φροντίζει να πίνει πολύ νερό, δεν καταναλώνει αναψυκτικά και αποφεύγει το delivery.

Φαίη Σκορδά: Φαγητό για δυο! Στο πλευρό της ο άνδρας της ζωής της!

Φαγητό δια δυο απόλαυσε η Φαίη Σκορδά. Στο πλευρό της βρέθηκε ο ένας από τους δυο άνδρες της ζωής της. Ποιος είναι αυτός; Μα ο γιος της.

Η παρουσιάστρια έχει εντάξει στο πρόγραμμα και του Γιάννη και του Δημήτρη υγιεινή διατροφή, έτσι ώστε να παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται στην διατροφή τους.

Η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης των social media και στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από αυτές τις στιγμές δημοσίευσε το σούπερ γεύμα που απόλαυσε με το γιο της.

Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία και τους δυο και πάντα μετά την εκπομπή της λατρεύει να περνάει στιγμές μαζί τους.

undefined

Γιώργος Λιάγκας: Είναι οριστικό! Ανοίγει "πόλεμο" στη Φαίη Σκορδά!

Είναι οριστικό σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Ο Γιώργος Λιάγκας"ανοίγει" πόλεμο στη Φαίη Σκορδά.

Το τι ακριβώς συνέβη θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, φυσικά!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος να σας θυμίσω βρισκόταν στον "πάγο" την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, πλέον είναι επίσημα εκτός του σταθμού!

Η πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr πως ο Γιώργος Λιάγκας είπε ένα μεγάλο προφορικό ναι στην πρόταση που του έκανε ο ΣΚΑΙ και το μόνο που λείπει είναι να πέσουν και οι υπογραφές αφού τα χέρια έχουν δοθεί!

Γιατί "ανοίγει" πόλεμο στη Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας: Είναι οριστικό! Ανοίγει

Η πρόταση, όμως, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μου του έκαναν και είπε ναι, αφορά ένα πρωινό μαγκαζίνο τύπου 12-2 το οποίο θα έχει περισσότερο κοινωνική θεματολογία αλλά θα παίζει και gossip θέματα! Άρα, οι δυο πρώην θα βρίσκονται απέναντι αφού την ίδια ώρα η Φαίη Σκορδά θα παίζει στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό και τα μηχανάκια της AGB θα πάρουν φωτιά...

Ποιος λέτε να βγει νικητής από μια τέτοια μάχη;

Για να δούμε...

Και μια έξτρα πληροφορία που έλεγα να την κρατήσω μυστικό μέχρι να επιβεβαιωθεί αλλά... δεν αντέχω! Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως ο Γιώργος Λιάγκας γυροφέρνει την αρχισυντάκτρια και καλή φίλη της Φαίης, Ελεάνα Τρυφίδου... Θα τα καταφέρει άραγε να την... κερδίσει;