Δούκισσα Νομικού: Έδωσε 200 ευρώ και πήρε τα γαλάζια γυαλιά που φοράνε όλες το καλοκαίρι! Εσύ θα τα αγόραζες;

Σου βρήκαμε παρόμοιο στιλ και θα το λατρέψεις!

Δούκισσα Νομικού: Έδωσε 200 ευρώ και πήρε τα γαλάζια γυαλιά που φοράνε όλες το καλοκαίρι! Εσύ θα τα αγόραζες;

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε 200 ευρώ και πήρε τα γαλάζια γυαλιά που φοράνε όλες το καλοκαίρι. Εσύ θα τα αγόραζες για τις διακοπές σου;

Η Δούκισσα, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Το περισσότερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών το περνάνε στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της.

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει από το σπίτι της και έχουμε ξετρελαθεί με την θέα που έχει. Πριν λίγες ώρες η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παιδική πισίνα του γιου της, όπου και ξεκίνησαν τα παιχνίδια.

Αυτό που παρατηρήσαμε ωστόσο, ήταν τα γυαλιά της! Εμείς σου βρήκαμε παρόμοια τα οποία κοστίζουν 185 και μπορείς να τα βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα οπτικών.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό η εγκυμονούσα!

Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τον μεγάλο της εθισμό και δεν μπορεί να ξεκολλήσει!

Η παρουσιάστρια έκανε την ανάρτηση-αποκάλυψη το instagram την Κυριακή!

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καθώς βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Χθες, Κυριακή, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση στο instagram όπου αποκάλυψε τον... εθισμό της!

Δούκισσα Νομικού: Σε λευκά σεντόνια η εγκυμονούσα! Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η φωτογραφία που κυκλοφορεί!

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το Casa de Papel, με τον τρίτο κύκλο της σειράς να έχει βγεί στον "αέρα" και να γίνεται πανικός!

Δείτε την ανάρτησή της!

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το μεγάλο της εθισμό η εγκυμονούσα!

Δούκισσα Νομικού: Γυμνή μπροστά σε καθρέφτη! Από πίσω της φαίνεται πασίγνωστος τραγουδιστής...

Γυμνή μπροστά σε καθρέφτη πόζαρε στο παρελθόν η Δούκισσα Νομικού και από πίσω της φαίνεται πασίγνωστος τραγουδιστής... Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Φυσικά, αναφερόμαστε σε μια φωτογράφιση που είχε κάνει η παρουσιάστρια πριν από αρκετά χρόνια, στην αρχή της πορείας της και ήταν πιο αισθησιακή από ποτέ! Από πίσω της πόζαρε και ουσιαστικά για το κόνσεπτ την φωτογράφιζε ο Σάκης Ρουβάς!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Ήταν μια φωτογράφιση που αν μη τι άλλο είχε ξεσηκώσει θύελλα σχολίων τότε...

Την θυμάστε; Ιδου!

Δούκισσα Νομικού: Έδωσε 50 ευρώ γι αυτό το σορτσάκι!

Δούκισσα Νομικού: Γυμνή μπροστά σε καθρέφτη! Από πίσω της φαίνεται πασίγνωστος τραγουδιστής...

Δούκισσα Νομικού: Δεν ήξερε πως την "τραβάνε"! Η άσχημη συμπεριφορά και τα νεύρα!

Η άσχημη συμπεριφορά της Δούκισσας Νομικού και τα νεύρα στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο! Δεν ήξερε ότι την "τραβάνε"!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα πρόσωπο της παρουσιάστριας που... δεν το λες και πολύ προσιτό!

Η κάμερα του Mykonos Live, "τσάκωσε" την εγκυμονούσα με τον αγαπημένο σύζυγό της να γευματίζουν σε γνωστό μαγαζί του νησιού των ανέμων!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο επιχειρηματίας ασχολείται με το κινητό του ενώ εκείνη φαίνεται δυσαρεστημένη με κάτι!

Αυτό που προσέξαμε και μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο απαράδεκτος όπως φέρεται τρόπος της στην σερβιτόρα η οποία τριγύριζε για να τους γεμίζει τα ποτήρια με νερό!

Κανείς από τους δυο δεν της έριξε ούτε βλέμμα ενώ δεν φαίνεται να της είπαν ούτε ένα ευχαριστώ, κάτι που θα έπρεπε αφού... ανθρώπινο είναι!

Αλλά τα λόγια είναι περιττά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Παρακολουθήστε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας...

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Στο πλευρό της βρίσκεται αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδηςσύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συνέβη με την Δούκισσα Νομικού;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πρώτη, πράγματα που έμαθα και... δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το αρκετά κοντινό τους περιβάλλον δεν έχει τόσο ήρεμη εγκυμοσύνη όσο ήταν η πρώτη...

Έντονες ζαλάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι έχει ξεκινήσει να έχει και κάποιες μικρές ταραχές με τον ύπνο της... Ξυπνάει ξημερώματα...

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι πολύ φυσιολογικό! Καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια...

Το μόνο που μπορεί και κοντρολάρει καλά είναι η διατροφή της! Δεν έχει πολλές "επιθυμίες" και λιγούρες, όπως και στην εγκυμοσύνη του μικρού Σάββα... Εννοείται πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκεται στο πλευρό της, αν και τονίζω πως όλα κυλούν ομαλά και είναι φυσιολογικά αυτά...

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Ο γιατρός της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είπε πως οι ζαλάδες της οφείλονται στα χαμηλά επίπεδα σακχάρου μιας και το έμβρυο απορροφά πολλά από αυτά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου, ο γιατρός της είπε πως πρέπει να τρώει πιο συχνά γεύματα μικρά, διατηρώντας το σάκχαρο σε ισορροπία χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις καθώς πρέπει να πίνει και πολύ νερό, περισσότερα από ότι ήδη κατανάλωνε γιατί υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης λόγω των