Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Τρελαθήκαμε με το look της!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι και σίγουρα αυτό το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες! Παρέδωσε μαθήματα.....

Η πρώτη κυρία της χώρας, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί ξεκάθαρα μάθημα στιλ και αυτή της η εμφάνιση με σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, αναβάθμισε το λευκό σακάκι που έχουμε όλες στις ντουλάπες μας, φορώντας ναι μεν το κλασικό σχέδιο αλλά με ένα κέντημα στον αγκώνα! Αν έχετε έστω και ένα σακάκι στην ντουλάπα σας που πλέον το βαριέστε.... Ιδού η τέλεια ιδέα για το πώς να το αναβαθμίσετε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με το γιο του και η ευχάριστη είδηση!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

«Έπεσαν» πάνω στην Μαρέβα Μητσοτάκη οι φωτογράφοι, και το πουκάμισο της έκανε την διαφορά σε πρόσφατη εμφάνισή της στην Κύπρο!

Η πρώτη κυρία της χώρας, είναι μαζί με τον Κυριάκο σε επίσκεψη στην Κύπρο και η Μαρέβα, παραδίδει μαθήματα με τα looks της! Οι δυο τους, χτες βρέθηκαν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου και η Μαρέβα επέλεξε για την πολύ ζεστή ημέρα ένα πουκάμισο «κλειδί»!

Λευκό, με ιδιαίτερο δέσιμο στο πάνω μέρος.... ό,τι πρέπει για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες! Το σύνολό της συμπλήρωσε με απλό παντελόνι και χρυσά αξεσουάρ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντα κομψός, έβαλε ένα μπλε κοστούμι και αποθεώθηκε στα σχόλια της εν λόγω φωτογραφίας στο Instagram:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάθετε πλάκα με το φουσκωτό του Πρωθυπουργού!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και η εμφάνισή της ήταν τόσο σικάτη, που την «προσκύνησαν» όλες!

Η πρώτη κυρία της χώρας, χαμογελαστή και ευδιάθετη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα! Αυτή άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά....

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την βραδιά φλατ σανδάλια, και πολύ ιδιαίτερη σαλοπέτα σε σαμπανιζέ χρώμα από την εταιρία ZEUS + DIONE. Μέσα από την σαλοπέτα, φόρεσε ένα μαύρο t shirt, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και φυσικό. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια αποθεώθηκε για το look της και όχι άδικα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look που επέλεξε να φορέσει την βραδιά των εκλογών!

Το look που επέλεξε να φορέσει η Μαρέβα Μητσοτάκη την βραδιά των εκλογών!

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δημοσίευσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να συγχαρεί τον σύζυγο της.

Η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια του γνωστού brand «Zeus+Dione» ήταν για ακόμα μία φορά κομψή και σικάτη, επιλέγοντας μάλιστα να φορέσει κάτι που δεν περιμέναμε και να μας εκπλήξει με denim style, αλλά και να μας εμπνεύσει.

Η σύζυγος του νέου Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιούργησε ένα casual chic σύνολο, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση denim παντελόνα με ένα πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση και ολοκλήρωσε το σύνολο της με χρυσές λεπτομέρειες, δηλαδή με χρυσά κοσμήματα με minimal αισθητική.

Το look που επέλεξε ήταν ιδανικό για την περίσταση και αρκετά ικανό για να μας εμπνεύσει και να το πετύχουμε κι εμείς, καθώς είναι κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για τις casual βόλτες μας.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look που επέλεξε να φορέσει την βραδιά των εκλογών!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πού γνωρίστηκε με την Μαρέβα; Ο χωρισμός του και τα τρία παιδιά!

Πού γνωρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα; Τι συνέβη όταν ήρθε ο χωρισμός, αλλά και τα τρία τους παιδιά!

Ο νέος πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τα παιδιά του και τη σύζυγό του, Μαρέβα, πέρασε τις πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου λίγο πριν από τις 13:00, προκειμένου να ορκιστεί πρωθυπουργός.

Πανευτυχής για την εκλογική του επιτυχία, μετά την ορκωμοσία αγκάλιασε και φίλησε τη σύζυγό του, Μαρέβα, η οποία επέλεξε γι' αυτή τη σημαντική μέρα ένα λευκό κοστούμι που συνόδευσε με ένα σατέν τοπ σε χακί χρώμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση, ενώ τα παιδιά του δεν έκρυβαν τη συγκίνησή τους για τη νίκη του πατέρα τους.

Η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη στάθηκε σταθερά στο πλευρό του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όλο αυτό το διάστημα των πολλαπλών εκλογών. Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της με όλες της τις δυνάμεις και βρίσκεται στο πλευρό του από τα φοιτητικά τους χρόνια. Η γυναίκα που τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί περισσότερο με τη μόδα στην Ελλάδα, έχει αποκτήσει με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας τρία παιδιά, έχει ζήσει ολόκληρη την πολιτική του πορεία και από το βράδυ της 7ης Ιουλίου ετοιμάζεται να αναλάβει κι εκείνη τον άτυπο ρόλο της.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πού γνωρίστηκε με την Μαρέβα; Ο χωρισμός του και τα τρία παιδιά!

Τα παιδικά χρόνια και η σχέση με τη δυναμική μητέρα της, Ήβη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, με ρίζες από τη Χίο και τη Βαρσοβία. Από την πλευρά του πατέρα της, ο παππούς της, Ματίας Γκραμπόφσκι, είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία ενώ υπήρξε ευεργέτης και χορηγός μεγάλων δωρεών. Ο πατέρας της συνέχισε τις φαρμακευτικές δραστηριότητες με έδρα το Λονδίνο ενώ στον ίδιο ανήκε και η Γκαλερί Γκραμπόφσκι στην Αγγλία.

Είναι, επίσης, γνωστός συλλέκτης μεγάλων και σπάνιων έργων καθώς και σημαντικών νομισμάτων και γραμματοσήμων, ένα χόμπι που κληροδότησε και στην κόρη του, επίσης συλλέκτρια και λάτρης της τέχνης. Από την πλευρά της Ελληνίδας μητέρας της, ο ναυπηγός παππούς της Φίλιππος ήταν τρίτη γενιά Έλληνας της Αλεξάνδρειας και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Νιούκαστλ του Λονδίνου. Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε το 1956.

Η γιαγιά της, Μαίρη Ανταμς, προερχόταν από παλιά εμπορική οικογένεια της Τήνου και από Άγγλους προγόνους της Σμύρνης. Οι γονείς της γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελβετία, όπου σπούδαζαν Ιατρική. Ωστόσο, η Μαρέβα μεγάλωσε με τη γιαγιά της μετά το διαζύγιο των γονιών της. Ο πατέρας της ζούσε κι εργαζόταν στο Λονδίνο και η μητέρα της έκανε κι άλλους γάμους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πού γνωρίστηκε με την Μαρέβα; Ο χωρισμός του και τα τρία παιδιά!

«Όταν ήμουν μικρή, παραθερίζαμε με την οικογένειά μου στην Κινέτα και τις Σπέτσες. Αυτό που μου έχει εντυπωθεί περισσότερο στη μνήμη από εκείνη την εποχή είναι η θάλασσα και ο ήχος του κύματος στο παράθυρο του σπιτιού μας. Μάλιστα, είχα πει ότι δεν θα αγόραζα ποτέ σπίτι που να μην το χτυπάει το κύμα. Για τον λόγο αυτό, το σπίτι μου στην Τήνο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της. Η πιο ωραία εικόνα που έχει κρατήσει ζωντανή στη μνήμη της είναι η αυλή με το βοτσαλωτό δάπεδο, τις φιστικιές και τις ελιές στο σπίτι που νοίκιαζαν στις Σπέτσες. Έχει συνδέσει, επίσης, τα παιδικά της χρόνια με την ταβέρνα «Ο Σούλης» στους Αγίους Θεοδώρους, όπου έτρωγαν μπιφτέκια, πατάτες τηγανητές, στραπατσάδα και χωριάτικη. Αυτά τα φαγητά της αρέσουν μέχρι και σήμερα.

Οι σπουδές, η γνωριμία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο γάμος τους

«Στη δική μου περίπτωση ο πιο δυνατός μου έρωτας κατέληξε σε γάμο», έλεγε το 2004, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διηγούμενος το πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν με την Μαρέβα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των κοινών σπουδών τους στο Χάρβαρντ στη δεκαετία του '90.

Συγκεκριμένα, το 1995, κάνει το μεταπτυχιακό της στο Χάρβαρντ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχοντας ήδη πάρει το πρώτο της πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης στις Πολιτικές Επιστήμες και το δεύτερο από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία. «Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Όταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τελικά, γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου».

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι να φορά νυφικό του οίκου Φαλιάκος και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι πανευτυχής στο πλευρό της. Η πρώτη κόρη τους Σοφία γεννιέται λίγους μήνες μετά, ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη.

Η πολυπράγμων Μαρέβα Μητσοτάκη - Mία γυναίκα με style

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μία γυναίκα που ζει στη σύγχρονη καθημερινότητα με ότι αυτή μπορεί να συνεπάγεται στις μέρες μας. Εργαζόμενη μητέρα με όλες τις υποχρεώσεις που κλείνουν μέσα τους αυτές οι έννοιες τα καταφέρνει εξίσου καλά και στους δύο ρόλους. Το 1996, η Μαρέβα ξεκίνησε να εργάζεται στην Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors S.A. (Wealth Management, Deal Οrigination και Private Εquity) και το 2010 την Eternia Capital (επενδύσεις Hedge Fund).

Επειτα από όσα έκανε η Μαρέβα στον χώρο των οικονομικών και των επενδύσεων, αποφασίζει μέσα στα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης, μαζί με την φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα να στήσουν τη δική τους επιχείρηση. Έτσι, το 2012, δημιούργησαν ένα fashion brand, που με πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα», Ευθύμη Φιλίππου, το είπαν Zeus + Dione, Δίας και Διώνη. Μια εταιρεία που δημιουργεί σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα με μεράκι από Έλληνες δημιουργούς και τεχνίτες.

«Ένα βράδυ στη Σύρο, η Δήμητρα κι εγώ συζητούσαμε για το παράδοξο στην Ελλάδα να μην υπάρχουν εταιρείες στο χώρο της μόδας και του design, που να αξιοποιούν την τεράστια πολιτιστική της κληρονομιά», έχει δηλώσει στο Jenny.gr. Αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να διαπιστώσουν, μέσω μιας έρευνας αγοράς, αν η αίσθησή τους ήταν σωστή. «Καταλήξαμε, όντως, στο συμπέρασμα ότι υπάρχει χώρος για μια ελληνική επωνυμία που να παντρεύει δημιουργικά την κλασική πλευρά του αρχαιοελληνικού και φολκλόρ στιλ με σύγχρονα στοιχεία, παράγοντας προϊόν εξαγώγιμο σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ταξίδι στην αισθητική της Ελλάδας για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα υλικά στο Σουφλί, την Κρήτη, τα Γιάννενα, το Μέτσοβο και να αναβιώσουμε την υφαντουργική κληρονομιά της Ελλάδας μέσα από τις συλλογές μας», συμπλήρωσε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πού γνωρίστηκε με την Μαρέβα; Ο χωρισμός του και τα τρία παιδιά!

Οι δύο σχεδιάστριες δεν ανταγωνίζονται τις μεγάλες αλυσίδες. Θέλουν να προβάλλουν τον ίδιο τον άνθρωπο, έχει δηλώσει η ίδια. «Η προβολή των συνεργατών μας στις βιοτεχνίες, τα στούντιο ή τα ατελιέ είναι βασικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας. Πρόκειται για μια δημιουργική δουλειά και για να γίνει καλά οι δημιουργοί πρέπει να αντλούν από αυτήν αυτοπεποίθηση, να αισθάνονται αξιοπρεπείς και σημαντικοί, να αισθάνονται χαρά που συμμετέχουν σε μια συλλογική δημιουργική προσπάθεια. Οπότε στην εταιρεία θεωρούμε αυτονόητο πως οι συνεργάτες μας πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι και ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας», έχει τονίσει σε συνέντευξή της. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε παραπάνω από 100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι.

Χωρίς υπερβολές, πάντα σωστά ντυμένη ανάλογα την περίσταση η κυρία Μητσοτάκη ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις, χωρίς να ξεφεύγει από τους κανόνες της διαχρονικής κομψότητας. Μας έχει συνηθίσει τόσο σε casual όσο και σε βραδινές εμφανίσεις που έχουν σαν κοινό παρονομαστή την εκλεπτυσμένη αισθητική και το minimal στοιχείο.

Πηγή: ethnos.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε για πρώτη φορά όλες τις αδερφές του μαζί!

Δείτε για πρώτη φορά όλες τις αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί, οι οποίες βρέθηκαν στην ορκωμοσία του!

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε μόνο την Ντόρα, ωστόσο ο νέος πρωθυπουργός έχει ακόμη δύο αδερφές!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισε την αυτοδυναμία με ποσοστό σχεδόν 40% και 158 έδρες και σήμερα το πρωί έλαβε τηλεφωνικά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, την οποία αναμένεται να ανακοινώσει στις 6 το απόγευμα.

Η ορκωμοσία του πρωθυπουργού έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία μόνο της οικογένειάς του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία παιδιά τους, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη.

Εκεί βρίσκονταν φυσικά και οι αδελφές του, Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα Μητσοτάκη και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε για πρώτη φορά όλες τις αδερφές του μαζί!