Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα υπερηφάνειας για τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη!

τα συγκινητικά της λόγια!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα υπερηφάνειας για τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το μήνυμα υπερηφάνειας που έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη για τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη!

Εχθές το βράδυ ο αγαπημένος της, Κυριάκος Μητσοτάκης σάρωσε στις Εθνικές εκλογές και θέλησε να μοιραστεί δημόσια ένα μήνυμα αγάπης και υπερηφάνειας.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της με όλες της τις δυνάμεις σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του!Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανήμερα των εκλογών! Προκλήθηκε ανησυχία!

Αδιαμφισβήτητα εχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έζησε την καλύτερη ημέρα της ζωής του καθώς, εκτός από την εορταστική του εορτή, εκλέχθηκε Πρωθυπουργός της χώρας με συντριπτικό ποσοστό!

Η σύζυγός του, Μαρέβα, μετά την σαρωτική νίκη του δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε:

«Συγχαρητήρια Κυριάκο! Το αξίζεις! Η οικογένεια σου είναι υπερήφανη για εσένα! Χρόνια πολλά! Όλη μου την αγάπη»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα υπερηφάνειας για τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη!

Κυριάκος Μητσοτάκης:«Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό. Ξέρω τις δυσκολίες και...» (Βίντεο)

Τι δήλωσε ο νέος Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την σαρωτική νίκη του;«Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό. Ξέρω τις δυσκολίες και...»

Μετά την μεγάλη και αυτοδύναμη νίκη, στις εκλογές, της Νέας Δημοκρατίας ο πλέον Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις!

Συγκεκριμένα είπε:

«Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι! Όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω! Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν… Είμαι εδώ για όλους για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Ξέρω τις δυσκολίες που περιμένουν εμένα και τους συνεργάτες μου, αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένειά μου… Η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι. Η Βουλή θα δουλέψει ολόκληρο το καλοκαίρι, δεν ζητάω περίοδο χάριτος. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και αύριο ξημερώνει μία νέα ημέρα για την χώρα μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο: